Palestina og Israel

Det rasistiske «Israel» er lik det rasistiske Sør-Afrika

Det rasistiske «Israel» er, som det rasistiske Sør-Afrika var: begge apartheid-stater. Statsminister Hendrik Verwoerd i det daværende rasistiske Sør-Afrika, uttalte i 1961 om staten «Israel» at dette «ble tatt fra araberne etter at araberne hadde bodd der i tusen år». Han la til at «Israel», liksom Sør-Afrika, er en «apartheid stat». Hans etterfølger, John Vorster, sa det samme. (Wikipedia)

Skulle man anerkjenne det daværende apartheid Sør-Afrika? Liksom å anerkjenne det nåværende apartheid «Israel»? En apartheid, rasistisk okkupantstat som har fordrevet en million palestinske arabere for å få på plass denne eksklusive, sionist-jødiske staten «Israel»? På bekostning av en million palestinske-arabiske flyktninger? Og i strid med mange rettferdsøkende og anti-sionistiske jøder?  Med annullering av palestinske rettigheter?

Partiet Rødt fremmer dette! En blindvei å gå. Et svik mot palestinerne! Partiet Rødt står for anerkjenning og godkjenning av den rasistiske, apartheid-staten staten «Israel». Her ved partileder Moxnes.


Av Trond Al Linstad

139920cookie-checkDet rasistiske «Israel» er lik det rasistiske Sør-Afrika