Spørsmål og Svar

Er redd i mørket

Spørsmål:

Salam, om natten pleier jeg å være redd, man kan si at det på en måte er mørket, for jeg føler jeg ser djinner over meg og sånn. Jeg pleier å lese en dua, men redselen klarer jeg ikke slutte å tenke på. Og så tar jeg på Koranen på YouTube, men blir jeg redd om shaytan har gjort sånn at det blir lest baklengs.  Hilsen en redd jente på 14.


Svar:

Salam, Hvorfor være redd? Du har ingen grunn til det! Djinner kan vi ikke se, legg det bort. Djinner er i din fantasi, Allah verner oss mot dem. Ferdig med det. Og shaytan? Shaytan kan ikke gjøre noe selv, han har ingen makt over oss. Om vi er trygge og bestemte, slipper han ikke til! Han prøver bare å narre oss. Så la han ikke skremme deg! Er du trygg på deg selv og lever litt klokt, så kommer han ingen vei. Ferdig med det også.

Hilsen
Red.

94950cookie-checkEr redd i mørket