Spørsmål og Svar

Flau for sex i ekteskap

Spørsmål:

Hei! Jeg er en jente på 23 år som snart skal gifte meg men er LIVREDD for å ha sex. Ikke fordi jeg er redd for om det kommer til å gjøre vondt, men jeg er så flau over hvordan jeg ser ut nedentil. Får vondt i magen ved tanken på at mannen min skal se meg naken og miste lysten til å ha sex med meg, eller synes at jeg er stygg nedentil. Hva kan jeg gjøre for å slutte å tenke så mye på dette?


Svar:

Hei! Du er ikke “stygg” nedentil! Du ser helt sikkert ut som andre jenter/kvinner. Og vi er alle som vi er fra skapelsen av, gutter og jenter. Slik er det bare. Vi er som vi skal være. Det gjelder for deg også.

Sex er langt mer enn å se på en isolert “kjønnsdel”. Det er en hel kropp av det motsatte kjønn, og det er fristende og spennende. Og så er det godhet og kontakt, nærhet, ja det er pirrende. og samtidig kåthet. Dette blir det viktigste i kontakten! Du er helt sikkert “fin” for mannen din!

Helt sikkert. Han vil være kåt på deg for alt dette. Gled deg over det og slapp av. Ikke spenn deg og vær nervøs, han kan også spenne seg og være nervøs. Slik er det bare. Lykke til.

Mvh
Red

94900cookie-checkFlau for sex i ekteskap