Palestina og Israel

«Israel» opptrer som «gal hund» i Gaza i dag (Moshe Dayan)

Vi siterer Moshe Dayan, tidligere israelsk general og utenriksminister; en krigshelt for sionister og mange jøder i Staten «Israel».

Om nødvendigheten av å være en «gal hund»! For å skremme og markere seg mot sine fiender! Sionister og mange «Israel»-venner taler for – og forsvarer det – mot Gaza i dag.

De tror det på sikt skal kunne gi fred! Etter massakre og terror – fra en «gal hund». De tar feil. Deres massakre og terror i Gaza skal leve i minnet til mange generasjoner! Og legge seg til tidligere sionistiske massakre og terror – det er mange av dem.

Det er handlinger som har til mål å drive palestinerne bort, ta over landet og etablere sin rasistiske og eksklusive stat. En dominerende «jødisk» stat i Midtøsten med stadig ekspanderende grenser. Slikt blir det krig av, med Israel; en «gal hund».

Dette er å minne om at Moshe Dayans «oppskrift» for en vei med urett, skal ikke føre fram.
Moshe Dayan, sitat om tankegangen som ligger rotfestet:

«Israel må være som en gal hund, for farlig og skremmende til å bry seg.»

(Moshe Dayan)

Årsak til krig i Gaza


«Hvilken grunn har vi til å klage over deres voldsomme hat mot oss? I åtte år nå har de sittet i sine flyktningleirer i Gaza, og foran øynene deres forvandler vi landet og landsbyene der de og deres forfedre har bodd, til vårt hjemsted.» – (Moshe Dayan)

Linken er denne:  https://derimot.no/israel-opptrer-som-gal-hund-i-gaza-i-dag-moshe-dayan/ 

9 november 2023

Se også www.frittpalestina.no og www.koranen.no

Av Trond Ali Linstad

143680cookie-check«Israel» opptrer som «gal hund» i Gaza i dag (Moshe Dayan)