Palestina og Israel

Jøder mot sionisme og Staten Israel sender hilsen til Oslo

Jøder mot sionisme og Staten Israel sender hilsen til Oslo i anledning Den internasjonale Al Quds-dag til støtte for Palestina og palestinerne.

Den jødiske rabbiner Yisroel Dovid Weis, fra Neturei Karta International, Jews United Against Zionism, sender denne hilsen til oss Oslo i anledning Den internasjonale Al Quds-dag for Palestina og palestinerne (se vedlegg).

Utdrag:
Vi – jøder i verden som er mot sionisme og Staten Israel – sender denne hilsen i anledning Den internasjonale Al Quds-dag: for støtte til Palestina og palestinerne.

Israel og sionisme representerer ikke jødedom! Virkelig jødedom kan aldri godta drap, vold og fordriving av et folk slik sionistene har gjort mot Palestina! Israel er en illegal okkupantmakt, stikk i strid med jødedom.

Vi – jøder mot sionisme –fordømmer sionismen som ikke har noe med jødedom å gjøre! Sionisme er blind, voldelig nasjonalisme. Sionisme og Staten Israel betyr i konsekvens den største urett og ren kriminalitet begått mot palestinerne.

Jøder og muslimer – jøder og arabere – har levd sammen i fred i århundrer i Palestina! Vi håper det skal skje igjen! Vi ber til Den allmektige at Staten Israel snarlig skal bli oppløst, fredelig og fullstendig, for fred og rettferdighet i Palestina.

Se hans hilsen her:

 

Se hans biografi her.

N.B. Husk solidaritetsmarkering på Youngstorget i Oslo, fredag 22. mai kl. 16.00-17.00. Følg korona-regler for samling.

Hilsen: Venner av Jerusalem / Al Quds.
Trond Ali Linstad

114710cookie-checkJøder mot sionisme og Staten Israel sender hilsen til Oslo