Spørsmål og Svar

Kjent med mann

Spørsmål:

Salam aleikum

Jeg blir lei meg og fortvilet. Bak ligger flere bekjentskaper med praktiserende og religiøse mann jeg likte ikke. En mann jeg ble kjent med fremkalt stor empati og følelser. Problemet er han er ikke så følgende sunni. Han ber ikke regelmessig, røyker og drikker alkohol innimellom. Jeg er redd for negative konsekvenser i tilfelle vi blir sammen. Samtidig er så vanskelig å kjøre på med en praktiserende når null følelser til stede. Redd at jeg takler ikke en uten følelser. Konseptet “følelser kommer senere” ikke noe tro på når empati ikke til stede ved første blikk. Vil gjerne høre tips.


Svar:

Salam aleikum

Takk for e-post.

Jeg mener bestemt at dette ikke er en mann for deg! Legg han bort og glem han.

Du finner sikkert noen bedre senere.

Hilsen
Red

122550cookie-checkKjent med mann