Iran

Krig mot Iran – men uten «venstresidens» engasjement?

Hele det amerikanske «etablissement» var for å få ‘Folkets Mujahedin’ (Mujahedin-e-Khalq (MEK) trukket ut av USAs terrorliste. Nå brukes ‘Folkets Mujahedin’ som en samarbeidspartner for USA i angrep på Iran. Perviz S. Khazal er en talsmann for dem i Norge.

Av Trond Ali Linstad

USA sammen med Israel og Saudi-Arabia kan forberede krig mot Iran. Skjønt kanskje er krigen allerede begynt, med omfattende økonomiske sanksjoner mot Iran som skal bryte ned landet, ødelegge økonomien og stimulere til uro og opprør i Iran – der blant annet ‘Folkets Mujahedin’ skal spille en rolle. USA, Israel og Saudi-Arabia har så åpenbart Iran i fokus.

Men ikke norsk «venstreside»! Den rekker ikke å «engasjere seg» vedrørende Iran, får jeg høre.  Se e-post under.

Den såkalte «venstresiden» i Norge, med SV, Rødt og Klassekampen, har hele tiden vært på etterskudd når det gjelder krigen i Syria. Nå melder den fra at den også skal – vil – ligge på etterskudd når det gjelder aggresjoner og krig mot Iran! Pinlig. Så får andre fremme det fokus, om forsvar mot angrep på Iran. Eller skal det bli som Syria? Se e-post fra:

Magnus E. Marsdal
Leder

MANIFEST • VENSTRESIDENS TANKESMIE:

«Jeg rekker dessverre ikke engasjere meg vedrørende Iran.» 

Hei, 

Jeg får altfor mange epost som det er, og vil gjerne ikke motta disse om Iran. Jeg rekker dessverre ikke engasjere meg vedrørende Iran.  

OK?

Med vennlig hilsen

Magnus E. Marsdal
Leder
Mobil 924 58 464
MANIFEST • VENSTRESIDENS TANKESMIE
manifesttankesmie.no • @manifesttanke • Følg oss på Facebook!

100860cookie-checkKrig mot Iran – men uten «venstresidens» engasjement?