Midtøsten

Nato og Norge bombet Libya! Hjelp landet på fote

Nå har Nato den største militære øvelse – kanskje noen sinne her i Norge! Men kommer Nato hit uten skam? Nato: en destruktiv internasjonal militærstyrke som fører ut USAs og andre vestlige stormakters politikk! – Slik som i Libya! 

Der Nato har brutt ned landet. Revet i stykker en av de mest velfungerende stater i Afrika. Latt landet bli overtatt av stridende militser og terrorister! Som nå mishandler det libyske folket. 

Og slik er Nato! – Som Norge er del av. Norge var blant de «fremste» til å bombe Libya! Med støtte fra et vel enstemmig Storting! Som på telefonen – etter oppfordring fra USA – gikk fullt inn i krigen mot Libya.

Jeg jobber selv med helse. Men politikk påvirker helse. Når et land bombes og rives i stykker, så brytes helsevesenet ned. Folk får ikke medisinsk behandling. Folk fordrives i strider og ender i flyktningeleirer. Folk mishandles og drepes. Det er sivile som rammes!

Slik som i Libya! Etter Natos innblanding og bombing. Folk blir uten helse og mat. Sykdommer blir ikke behandlet. Folk blir flyktninger i eget land. Og, som det skjer i Libya: Kvinner mishandles og voldtas!

Kan det da være et minstekrav at vi må støtte folk i Libya! Hjelpe landet på fote!

– Som krav til et Storting som er medskyldig i Natos aggresjoner.

Ja! Slike må det være! Et anstendig krav om oppbygging av et ødelagt Libya! Det kravet bør fremmes. Samtidig, med følgende krav:

  • Hold Nato unna Norge!

       nato-og-norge-bombet-libya-hjelp-landet-pa-fote-1        nato-og-norge-bombet-libya-hjelp-landet-pa-fote-2
       Demonstrasjon foran Stortinget                   Barn burde ha det bra i Libya også!
       i Oslo, 20, okt. 2018.

102180cookie-checkNato og Norge bombet Libya! Hjelp landet på fote