Norge

Norske NORWAC ved sin partner står klar til å hjelpe terrorister som kommer fra Ghouta til Idlib

Syria-kjenner Eva Thomassen forteller om NGO’er som opererer i Syria – kun på «opprørernes»/terroristenes side – mot Syrias legale hær. Hun har laget en bilde-serie om slike NGO’ere som nå står klar til å ta imot «opprørere»/terrorister som ankommer i Idlib fra Øst-Ghouta.

Sentralt i presentasjonen står UOSSM – erklært av NORWAC som en «nøkkelpartner» for sitt arbeid i Syria. Hvilke krefter står de sammen med, «opprørerne», og NORWAC? Det er blant annet Saudi-Arabia, Qatar, De forente arabiske emirater, Tyrkia og andre, og ikke å forglemme Israel. NORWAC finansieres av den norske regjering og er å anse som «portefølge» til norsk, og amerikansk, utenrikspolitikk. Det bør gi grunn for betenkning.

Fra bussholdeplassen i Idlib 1. april 2018.
Jeg har laget denne bilde-serien for å vise hvordan disse NGO’ene opererer i Syria. Ikke fortell meg at dette ikke er å samarbeide med terrorgrupper! Det står oppmarsjert titalls NGO’er som velkomstkomite når bussene med de farligste terroristene verden har sett ankommer Idlib fra Øst-Ghouta. Tilbake i Øst-Ghouta er det utsultede sivile som har lidd et helvete i 7 år. De får ingen service fra NGO’er. De får mat og medisiner fra russiske og syriske hjelpeorganisasjoner. NGO’ene er ferdig med Øst-Ghouta, de er et ambulant team for terrorister. De stakk fra Øst-Ghouta til Idlib da området ble befridd, som de gjorde fra Øst-Aleppo da den ble befridd.

norske-norwac-ved-sin-partner-star-klar-til-a-hjelpe-terrorister-som-kommer-fra-ghouta-til-idlib1

96220cookie-checkNorske NORWAC ved sin partner står klar til å hjelpe terrorister som kommer fra Ghouta til Idlib
Tags