Syria

NORWAC og norsk UD med støtte til terrorister i Idlib, Syria

NORWAC – den norske hjelpeorganisasjonen – beklager seg over at Øst-Aleppo har «falt» – det vil si: til Syrias legitime regjering. Og NORWAC etablerer seg med terroristiske opprørere – som terroristenes medisinsk støttegruppe, med økonomisk støtte fra UD – i terroristenes siste faste tilholdssted, Idlib. – Før terroristene drives ut derfra også. Eller før Idlib «faller», i NORWACS ordbruk.

NORWAC skrev nylig til UD at Idlib så langt er «trygt». Det skal blant annet skyldes Free Syrian Army, som NORWAC virker som medisinsk samarbeidspartner for. Og gjennom dette – gir prestisje til. Hva er Free Syrian Army?

Jeg har reist i Syria under terroristenes «opprør». Da besøkte jeg den kristne byen Malula. En selvmordsbomber fra Free Syrian Army sprengte seg ved inngangen til Malula og åpnet veien for Free Syrian Armys soldater. De ville ødelegge byen. Dr. Elias, medlem av bystyret i Malula, fortalte oss om Free Syrian Army:

  • Konflikten dreier seg for det første verken om «opprør» eller «revolusjon».
  • Free Syrian Army ville gjøre slutt på «kors-dyrkerne», som de sa.
  • De rev ned kors og brente dem.
  • De ville ødelegge kirker.
  • De sa kristne måtte forlate kristendommen, eller de ville bli drept.
  • De ville drepe alle som ikke tenkte som dem selv.
  • De ville ha kristne til å forlate Syria.

Dette er ansiktet til Free Syrian Army! Som NORWAC ivaretar helsetjenesten for, men støtte fra det norske UD. I forsøket på å rive i stykker Syria. NORWAC er medisinsk «portefølge» for utenrikspolitikken til Norge, fremmet og underlagt USA – her under terroristers paraply.

Free Syrian Army ville ødelegge den kristne byen Malula i Syria. Ødeleggelsene var store. Nå er Free Syrian Army garantist for NORWAC og UD.

Trond Ali Linstad

111000cookie-checkNORWAC og norsk UD med støtte til terrorister i Idlib, Syria
Tags