Iran

Sensur på Facebook

Du tror på demokrati og ytringsfrihet? Da tar du feil! Tanker skal styres og gjøres likeartet, på et grunnlag definert av de med makt. Dette bør enhver vite! Du er et objekt med meninger som kan godtas, eller ikke godtas, av medier og de bak dem som egentlig styrer. De former opinionen. Og vit at dette ikke er tilfeldige prosesser, men planmessige og bevisste, med gitte personer bak.

Et lite eksempel? Jeg sendte ut artikkelen under på Facebook. I dag ga Facebook svar: Artikkelen var blitt stoppet; ikke sendt ut, men sensurert av Facebook! Den brøt med «gjeldende prinsipper», som det sto i forklaringen fra Facebook. Dette somvurdert av Facebooks «egne personer». Artikkelen hadde «positiv omtale» av «farlige folk», het det. Derfor var artikkelen stoppet.

«Farlige folk»? Artikkelen var hilsen og hyllest til general Soleimani – æret i store deler av Midt-Østen! Drept av en drone fra USA og Israel. Begravet med hundretusen sørgende til stede. Men «farlig» for USA og Israel – og derfor sensurert, stanset, av Facebook.

Og slik var det– med ytringsfrihet for Facebook! Så vær oppmerksom, kjære leser! Du utsettes for en påvirkning, åpent og skjult, for hva det er «riktig» å mene». Tro ikke noe annet!

Les artikkelen her: https://www.koranen.no/contemporary-world-divine-religions-and-peace/

Linken til Youtube (Frikanalen, Trond Alis Kvarter) er: https://youtu.be/RjfIJBXv83U

 


Soleimani ble hyllet i Iran, Irak Libanon, Jemen og i andre land.

Trond Ali Linstad

120350cookie-checkSensur på Facebook