Norge

Stol ikke på Aftenposten

Aftenposten snakker ikke sant. Avisa legger inn ord og formuleringer som passer med deres egen ønsketenkning om fred og «vennskap» mellom arabiske stater og Israel. Og sprer informasjon/propaganda om at Israel – en sionistisk, rasistisk og kolonialistisk stat – skal kunne finne en normal plass i Midtøsten.  Se oppslaget deres over til venstre. Avisa dekker over sannheter.

Marokko: Det «fjerde» arabiske landet, blir ikke «venn» med Israel. Dette er saken. USA «gir bort» et land, Vest-Sahara, som de ikke har noen myndighet over, til Marokko som blir okkupantmakt. Forutsetningen er at Marokko anerkjenner Israel og opprettet diplomatiske forbindelser med Israel. Har dette noe med «vennskap» å gjøre? Nei, det er simple maktgrep i et politisk spill med Israel og USA bak.

Aftenposten skulle påpeke dette, også i en overskrift som gir inntrykk av noe annet. Aftenposten følger opp sine grunnleggende standpunkter og sin egen politiske ideologi – samspill med USA og støtte til Staten Israel. Rettferd spiller ikke inn i denne sammenheng. Stol ikke på Aftenposten!

Trond Ali Linstad

119800cookie-checkStol ikke på Aftenposten