Jemen

Støtt folket i Jemen – bombet av Saudi-Arabia

Det trengs informasjon om Jemen!  Situasjonen i landet blir ansett som «den største humanitære katastrofe i vår tid» (FN). Årsaken er denne, som også må gjøres kjent: Saudi-Arabia terrorbomber landet i forsøk på å undertvinge Jemen for saudisk kontroll. Vestlige makter har «forståelse» for det.

Opprørsbevegelsen kalt houtiene har fremgang, kan vi lese på nettsiden. Det er viktig at dette følges opp med stadig mer informasjon. Houitene står for uavhengighet for Jemen, i samsvar med jemenittisk historie og tradisjon. Jemenitter er stolte og sterke.

Informasjon er viktig! Konkret støtte har også betydning. Urtehagen International – en ideell virksomhet her i Norge – driver barnehjem på Afrikas Horn, støtter virksomheter i Gaza og bidrar til et katolsk barnehjem på Filippinene. Organisasjonen støtter et kvinnesenter – for enker etter martyrer – i Jemen.

Vi ønsker å minne om det! Konkret aktivitet er viktig. Her er noen bilder fra virksomheten.

Lokaler for senteret.                                                                 Lokal plakat om virksomheten.

Det lokale byråd åpner senteret.                                                Bilde fra senteret.

Saudi-Arabia med vestlig støtte bomber Jemen

Aktuelt kvinnesenter

Urtehagen International har åpnet et senter for opplæring og arbeid med søm for enker med barn i det krigsherjete Jemen. Enkene syr klær som de selger på markedet og blir økonomisk selvforsynt for seg og familien sin.Trond Ali Linstad

125630cookie-checkStøtt folket i Jemen – bombet av Saudi-Arabia