Kort Nytt

Trusler mot Trond Ali Linstad

www.koranen.no / Frikanalen, Trond Alis kvarter

 1: «Islamistiske» ekstremister

(Trussel fra en tid tilbake.)


2: «Høyre» ekstremister

(Nylig trussel.)

Fra: WordPress
Sendt: lørdag 31. oktober 2020 kl. 10:54
Til: email@koranen.no

Emne: Karma

Hei ali, jeg ser du syter fordi salafister og andre islamister vil ha hodet ditt servert på et fat. Så jeg vil gjøre deg oppmerksom på noe viktig; du sviktet ditt eget land og meldte deg inn i en terrorsekt. Nå vil andre medlemmer i terrorsekten ta knekken på deg. Dette kalles karma og det er helt normalt. Du får nå det du ba om. Personlig så håper jeg de henger deg etter ballene fra et høyt tre. Du har spyttet på landet vårt og våre forfedre. Du har meldt deg inn i en sekt som er bygget på kontroll, voldtekt og drap. Men istedet for å reise til ørkenen og pines der, så forsøker du å dra faanskapet inn i Norge. Èn ting du bør prøve å forstå; nordmenn godtar ikke muslimer. Fordi vi godtar ikke folk som hyller en pedofil massemorder med navnet muhammed. Så når muslimer vil ta knekken på deg, en muslim, så heier nordmenn på dem. Du får ingen sympati, ingen hjelp, ingenting. Du har valgt din side. Og nå må du betale for den enorme feilen du gjorde.  Rett skal være rett og du skal betale for å ha sviktet landet ditt. Nå gjør dine egne islambrødre jobben for oss, så vi nordmenn kan lene oss tilbake og se på at du får juling. 🙂 Karma.


Fra: WordPress
Sendt: lørdag 31. oktober 2020 kl. 11:42
Til: email@koranen.no

Emne: Vi får se, ali

Så du er glad i islam du da ali. Vi får se ali, vi får se. Du vet, Norge er et lite land, alle vet hvem du er og alle vet hva du har gjort. Du har hatt det veldig godt i Norge, dette landet har gitt deg alt du har. Og du vendte ryggen til det. Du meldte deg inn i en gammel drapssekt fra en ørken. Jeg trodde vi hadde noen fæle forrædere i Norge under krigen, men du slår dem alle. Glem Quisling, Trond ali får Quisling til å se ut som en speidergutt.

Vi får se ali. Plutselig møter jeg eller noen av gutta deg på en matbutikk. Vi må jo ut å kjøpe brød vettu. Nå er du 75 år gammel men det gir deg ingen tilgivelse. Faktisk så gjør det alt verre, 20-åringer er idioter og dumme nok til å melde seg inn i islam men en 75 år gammel mann burde vite mye bedre. Tror du virkelig at du kan melde deg inn i en terrorsekt og leve i Norge og folk bare godtar det? Så du er altså ikke bare en forræder, du er en meget meget dum forræder.

Du har virkelig rævkjørt deg selv. Salafister og annet muslimsk avskum står klare til å ta deg.  Og nordmenn vil helst se deg på bunnen av glomma. Det er uvanlig å se en voksen mann rævkjøre seg selv og livet sitt så grundig med vilje.

Ordforklaring: «Karma er læren om at handlinger gjort mot andre har konsekvenser for en selv i dette eller senere liv.» (Store norske leksikon.)

Politianmeldelse: De to sist mailer har avsender: «Norge for nordmenn.» Noe for politiet?

Trond Ali Linstad

119240cookie-checkTrusler mot Trond Ali Linstad