Kort Nytt

USAs president Donald Trump: Vi skal ta Iraks olje!

Fantastisk! USAs leder, administrative og militære overhode, sier i klartekst:

–Vi, USA skal ta Iraks olje! Irak har blant de største oljereserver i verden. USA skal ta dem, denne rikdommen deres, og bruke den for oss selv og våre venner: England og Frankrike, disse som har hjulpet oss.  Det finnes ikke noe Irak!

Utrolig. Og en slik person sitter som verdens mektigste mann, med kontroll også over atomvåpen. Han er «valgt» av det mektigste vestlige «demokratiet» – for det er det vel? Representerer denne mannen det amerikanske folket, eller den herskende klassen – av kapitaleiere og våpenprodusenter – som han fortsatt framstår som den fremste ivaretaker for? Galskap, uansett.

Mer galskap: Norske politikere og medier – det norske etablissementet – har kritikk mot Trump, men dannet og respektfullt må vite. Ingen klar avvisning av han, han er jo den fremste alliansepartner, og målbærer av våre «verdier», tross alt. Valg at det amerikanske folk (?).

  Det finnes ikke noe Irak, sier Trump. – Bare en masse enkeltdeler. Og videre: – Vi lar en gruppe bli igjen der nede, og så tar vi landet bit for bit, der hvor oljen og rikdommene er. Så selger vi oljen rimelig, det skal tjene oss.

Se intervjuet her:

Trond Ali Linstad

109730cookie-checkUSAs president Donald Trump: Vi skal ta Iraks olje!