Spørsmål og Svar

Zina

Spørsmål:

Assalam aleykum, jeg er en etnisk norsk ung mann på 21 år som  har konvertert til Islam for nesten to år siden Alhamdulillah.

Jeg er i en situasjon at jeg hadde ei jente som også er muslim som jeg skulle gifte meg, med men det som skjedde var at at hun gjorde noe helt forferdelig, hun gjorde zina med en annen gutt bak ryggen min, så nå har jeg brutt all kontakt med henne og familien hennes og forklart de grunnen til at jeg ikke vil gifte meg med henne lenger…

Så det jeg lurte på er egentlig om dere har noen tips til meg om hvordan jeg kan lettest finne en muslimsk jente jeg kan gjøre nikah med fordi selv om jeg er ung, så er alt jeg ønsker meg nå å gifte meg og få barn og familie, jeg har jobb og sånt og jeg ønsker å bare få gifte meg og starte livet her og nå, jeg er klar og moden nok til det så har dere noen gode råd til meg? Jeg vil finne meg en mye bedre kone som respekterer meg InshAllah.

Tusen takk for svar på forhånd!


Svar:

Dette er ikke hyggelig. Å være trofast og ikke uhederlig er noe vi skal trakte etter. Men kanskje ligger det grunner bak vi ikke kjenner, så det er best ikke å være rask med å dømme. Det er Allah som vet best.

Du ønsker en muslimsk jente å gifte deg med, jeg tror sikkert du finner en. Du treffer kanskje en tilfeldig, eller møter noen sammen med andre. Det går også an å fremme tanker på nettet. Du er vel i en situasjon som mange andre – det går sikkert bra, InshAllah.

Hilsen
Red

108350cookie-checkZina