Kontaktannonser

Velkommen til Møteplassen


Kvinne søker mann med marokkansk bakgrunn
Hei, Jeg er en 34 år gammel marokkansk og muslimsk jente som er født og oppvokst i Oslo.Jeg liker å trene, være med venner og familie, liker også å gå turer. Jeg jobber innenfor økonomi og finans.  Jeg søker mann i alderen 32-44 år som jeg ønsker gifte meg med. Du må helst ha marokkansk bakgrunn og ha lyst på barn. Jeg har ikke vært gift tidligere. Ta kontakt hvis du ønsker å bli kjent. Mail:  82noora@gmail.com


Kvinne på utkikk etter mann, fra samme hjemland. Med mål om forlovelse og ekteskap
Salam. Jeg er en 25 år gammel kvinne, født og oppvokst i Norge, opprinnelig fra Marokko. Jeg er på utkikk etter en voksen mann mellom 29-31 år, født og oppvokst i Norge og fra Marokko. Kun fra samme hjemland. 🙂 Er åpen for å bli kjent med rette vedkommende. Jeg er ikke interessert i å ha et kjæresteforhold for å bruke tiden på ett eller annet. Men er interessert i et seriøst forhold med mål om forlovelse og ekteskap. Du må gjerne har en solid utdannelse eller en god jobb, er selvstendig men også har god personlighet, engasjement for livet, energisk og har god humor.

Oppegående rett og slett. For disse trekkene er det som kjennetegner meg som menneske. Like barn leker best. Så om du føler at dette er deg, kan du ta kontakt med meg på oxaria12@gmail.com. Blir hyggelig å høre fra deg 🙂 Walaikoum salam.


Praktiserende muslimah og ønsker å finne en praktiserende sunnimuslim
Assalamu aleikum. Jeg er en 19 år gammel jente.Jeg er ikke ferdig med videregående skole ennå,men skal bli ferdig en dag Inshallah. jeg er født i Norge, men levde en del av livet mitt i Afrika.Det er litt om meg. Jeg er en praktiserende muslimah og ønsker å finne en praktiserende sunnimuslim mellom  24-30. Hvis du ønsker å bli kjent med meg kontakt meg på min e-post, Smartyjolly@yahoo.com.


Søker mer kunnskap om islam
Jeg er gift med en muslim fra Egypt og har det kjempebra, og ønsker å vite mer om religionen til mannen min. Jeg har gjort Ramadan nå to år på rad og det var ikke noe problem for meg. Jeg har funnet Koranen på norsk, men syns ikke den var så bra. Er det noen som har en oversettelse som er lettere å lese? Jeg ønsker kontakt med norske damer som har konvertert. Jeg ønsker også kontakt med noen som kan lære meg ordentlig egyptisk-arabisk. Bor i innlandet i Norge, men på grunn av de idiotiske reglene for å få mannen min hit, så vurderer jeg å flytte til Sverige. Synes det er så synd at jeg som norsk, må flykte fra mitt eget land for å få lov til å bo sammen med ektemannen min. Dere kan skrive til denne emailadressen: pitbullmona@live.no. På forhånd takk.


Brother would like to write to sisters
Al salamu aleikum. I am a 27 year old egyptian, translator, practising muslim from a pius family. My interest are: Writing short stories in english and french. I want to write to sisters from 20-28 years of age. Pleas feel free to write: ashrafbeshary@yahoo.com.


26 år gammel mann søker giftemål
Jeg en 26 år gammel mann som er født og oppvokst i Norge med marokkansk opprinnelse(berber). Søker herved giftemål med en med samme opprinnelse. Bor i Oslo og har en god jobb. Jeg er praktiserende muslim, snill, ærlig, morsom og selvsikker. Kontakt meg gjerne på: casio9090@outlook.com


Dame søker mann for ekteskap
Salam ,jeg er dame på 35 år opprinnelig fra Marokko bor i Oslo ,jeg søker snill, ærlig og seriøs Mann for gift mål . Aldersganse 38-48. Email: sarah82@live.no.


Mann søker kvinne
Mann på 30 år søker etter min bedre halvdel. Du må være en som er glad i livet og vet hva du vil. Jeg er opprinnelig fra Libanon. Ta kontakt på reemaa2016@yahoo.com


Velutdannede kvinne søker livspartner
Aa, jeg er 32 år gammel kvinne fra Marokko, studerte i Norge og har en fast jobb ( 100%). Jeg er en aktiv kvinne som liker å gå tur, reise, trene, lese, prøve nye ting… Jeg er trofast, praktiserende, ærlig og glad i familie. Jeg ser etter min bedre halvdel,en muslim/konvertitt mann som deler en eller flere av mine interesser, men det viktigste er troende, praktiserende, har en høy utdannelse, trygg jobb og snakker flytende/godt norsk. Ta gjerne kontakt med meg på cherkari84@yahoo.com. Ws


Positiv gutt leter etter noe seriøst
Heisann 🙂 jeg er en gla mann, alltid positiv. Liker å finne på ting som e morro, ikke så gla i å kjede meg. kommer fra utenfor men bor og jobbe her i Norge 🙂 er 34år , Jeg er her for å søke en kjæreste å dele min tid med 🙂 jeg leter etter noe seriøst, kanskje jeg finner den rette 🙂 ta gjerne kontakt når du først er innom da vel, skader jo ikke 🙂

omer_freedom@hotmail.com


Muslimsk gutt søker en muslimsk jente
Muslimsk gutt søker en muslimsk jente, etnisitet ikke viktig, men gjerne norske jenter som har konvertert! Jeg er 25 år og studerer for å ta Master. Jeg er veldig troende og praktiserende, men jeg er både født og oppvokst i Norge (foreldre fra Marokko) og ser etter en som er praktiserende eller prøver sitt beste, som jeg gjerne kan hjelpe, som vil gifte seg når man er godt nok kjent og at hun gjerne har eller tar en utdannelse. Kontakt meg på bmwentusiast@gmail.com


Mann med høyere utdanning søker kvinne
Hei. Jeg er høyt utdannet mann på 28 år fra Drammen som er på utkikk etter min bedre halvdel. Jeg ser etter ei oppegående dame mellom 22-28 år for å starte en familie. Helst etnisk norsk dame. Jeg har bodd i Norge i alle år men har en opprinnelse fra Libanon. Ta kontakt på Jonas.korani@hotmail.com for en hyggelig samtale!


Mann søker livspartner
Jeg er 31 år gammel norsk mann , opprinnelof fra Marokko. Søker en livspartner ,muslim, konvertert, har lyst å konvertere, viktig at hun er troende jenta som forstår kjærlighet og hengivenhet. Jeg er i trygg jobb, hjem osv. Gjerne å finne deg som har røtter i norsk kultur , siden vi bor her så syns jeg det er veldig viktig å forstå samfunnet samt ikke glemme våres relegion og grenser. La oss møtes med respekt og kjærlighet 🙂 Mouti_007@hotmail.com.


Norsk mann søker muslimsk kvinne
Jeg er 43 år gammel og søker en livspartner som forstår kjærlighet og hengivenhet. Jeg er i trygg jobb med et fint hjem, og med tiden kan vi finne noe sammen som blir vårt hjem. Håper å finne deg som har røtter i både norsk og muslimsk kultur. Det er fint hvis du har studert litt, for det har jeg. La oss møtes med respekt og kjærlighet 🙂 hansejanse@gmail.com


Pakistansk mann søker muslimsk kvinne
Salam.. jeg er en norsk pakistansk mann på 55 år ønsker å finne en muslimsk dame for å gifte meg med… saeed.a.khan@hotmail.com


Kvinne søker norsk konvertert mann
Hei jeg er en jente på 33 år. Opprinnelig fra Somalia men har oppvokst I Norge. Jeg muslim leter etter en norsk konvertert mann ifra 33-45 med stabilt økonomi bo tilstand. Ikke drikker eller røyker.


20 år gammel kvinne søker livspartner
Assalam aleykum. Jeg er en 20 år gammel kvinne som er opprinnelig fra Palestina. Jeg søker en muslimsk mann, nasjonalitet spiller ingen rolle. Håper å høre fra deg, Inshallah noorcel@hotmail.com.


Mann 45 år, søker kvinne
Alsalam aliykum sisters.. Mann på 45 , alene i Norge, letter etter en som kan dele livet med , en god muslim som trenger meg og som har respekt for mannen sin og som liker og vite mer om islam , jeg gjore Salat på tiden , faster gjore normal daglig as religion krever , er open og har stor respekt for kvinner, om du har barn så har ingenting å si, jeg kan passe på d3g og barna , alder er ingenting å si , det viktig at du er loyal, vil lare mer om islam, og vil praktisere det , har kjarlighet. Wesalam , jazakum allah, tlf 97740873, email karkhi99@hotmail.com


Mann fra Algeri søker kvinne for ekteskap
Jeg er en algerisk mann jeg er 28 år gammel søker en kvinne for ekteskap. rabahrenault23@gmail.com.


23 år gammel gutt søker norsk jente
Hei. Søker kvinne. Jeg er 23 gammel gutt. Ser etter ei norsk jente mellom 18-23. Jeg har eget hus. fast jobb. Og videregående vg3. Er det noe de lurer på ta kontakt. Takk. asdasd1991@hotmail.com.


Norsk Pakistansk kvinne søker mann
Hei, jeg er muslimsk, norsk pakistansk kvinne på 44 år, skilt. Jeg har to voksne barn. Jeg har har høyre utdannelse, og er i full jobb, som jeg trives. Jeg søker en mann, med utdannelse, og som er ferdig med tidligere forhold. Du må må være ærlig, og har respekt for kvinner, og er norsk pakistansk! Kontakt email@koranen.no for å få min email adresse.


Kvinne søker mann
Muslimsk kvinne, konvertert til islam ca 2 år siden. Søker å stifte familie, ca 3 barn. Ønsker at mann er max 30 år. Håper på raskt svar, er ensom.. Ta kontakt: roxyjo84@hotmail.com.


Kvinne søker livspartner
Jeg søker deg som er villig til å dele livet med en alene mor til 4 ungdommer mellom 12 og 19. Jeg har vært kilt i 6 år nå . Ungene har blitt store og har funnet at jeg må ha en partner for å dele livet med . En seriøs aktiv kvinne på 43 år som liker å leve i fred og nyte livet og naturen. Jeg har høy utdanning og jobber med glede. Men jeg savner noe i livet. Trenger du hjelp for å få stabilt liv i Norge ? Jeg har norskborgerskap og jobber og har hus og bil. Er du villig til å være tilstedet på hverdagen min som alene mor og er villig til å gi meg ei hånd for livet ? Ikke vær redd å ta kontakt . Du angrere ikke . Til slutt,hvis du synes at jeg er passende for deg ta kontakt. Min email får du ved å kontakte email@koranen.no.


Mann opprinnelig fra Irak søker praktiserende dame
Hei snill mann. Søker en praktiserende dame. Opprinnelig er jeg fra irak. firas1989@outlook.com.


Kvinne søker muslimsk mann
Hei jeg er en norsk jente på 23år. Søker en muslimsk mann i alder 25-33år. Jeg har ingen problemer med å konvertere. Må ha ryddig liv og økonomi. Har ingen barn, men ønske om det. Spør om det er noe mer. christinenilsen1992@hotmail.com


Kvinne søker livspatner
Jeg er 47 år gammel, skilt kvinne med to barn på 16 og 20 år, bor og jobber i Drammen, søker et seriøs forhold med en mann fra 45 år, kontakt med på email: d.drammen@yahoo.com.


Mann søker kvinne for giftemål
Aslamakekum. Jeg er en 35 år gammel mann. Jeg søker en muslimsk jente gjerne praktiserende for å stifte familie,alder mellom 25 til 37 år ta gjerne kontakt på på mail justin786786@hotmail.com for å bli bedre kjent. Wakekumaslam.


Mann søker muslimsk kvinne for giftemål
Salam o aleikom. Her en mann 38 år som letter en muslims kvinne til å gifte meg med. Jeg er høyutdannet og bor i Sørlandet. Ønsker ikke skriver mye sånne, men til å begynne kanskje er det nødvendig. Hva er det du liker mest hos din eventuelle mann? Jeg er persisk og bodde her i 15 år. Kontakt gjerne på mailen : mori.777@hotmail.com. ALLAH må hjelpe alle oss å finne den rette. en sha ALLAH.


Jente søker en marokkansk/albansk mann
Salam aleikuom. Jeg er en jente på 19 år, går siste året mitt på vgs. Jeg er ikke veldig praktiserende, men jeg prøver mitt beste. Jeg er nysgjerrig og elsker religionen min og er villig til å lære mer om det. Jeg elsker og lese/ liker natur reise og lære nye ting. Jeg går ikke med hijab, men hjertet mitt og intensjonen min er ren. Alhamdoulillah. Jeg søker en marokkansk/albansk mann som er villig til å lærere meg om islam. Og som vil tilbringe resten av sitt liv med meg. Assalam aleikoum.


Muslims kvinne søker livspartner
Jeg er 34 år gammel norsk-pakistansk kvinne med høyere utdanning. Skilt. Ønsker å etablere meg med en muslimsk mann som har gode islamske verdier og som har ønske om å stifte familie. Ta kontakt på z.mushtaq@hotmail.com.


Ung mann søker jordnær jente
Hei , jeg er en mann på 22 muslim Al hamdou li Allah , søker etter jordnær jente . Jeg kommer opprinnelig fra Algerie. Håper hører fra deg snart. Skriv til ouadyfor@hotmail.fr. Mitt navn er Ahmed. Søker jenter fra 18 til 32.


Mann 22, søker sunnah kone
Salam Alaykum! Jeg heter Amir, 22 år og vil gifte meg med enten norsk muslimah eller muslimah fra andre land. Selv praktiserer jeg sunnah og det samme kommer jeg til å forvente fra min fremtidens kone, in sha Allah. Her er min e-mail hemsedal88@mail.ru.


Jente søker norsk konvertitt eller marokkaner født/oppvokst i Norge
salam jeg er en jente 24 år søker en norsk konvertitt eller marokkaner som er født og oppvokst her i Norge mellom 25-30 år jeg vil gjerne ha en mann som er praktiserende når det kommer til fardh og som ønsker å bli bedre hele tiden der både jeg og han kan bli bedre i islam sammen in chaa Allah spør gjerne om min mail fra admin.


Muslimah søker etnisk norsk konvertitt
Assalamu alaikom. Muslimsk kvinne på 34år med flerkulturell bakgrunn søker sin livsledsager og som er klar for giftemål inshallah. Søker mann som er familiekjær, snill og god person. Hadde vært fint om du har litt akademisk utdanning siden jeg selv har det, men er ikke et must. Hvis du vil bli bedre kjent med meg, ta kontakt på mail: maiakaia@hotmail.com.


Mann fra Somalia ønsker en muslimsk søster han kan dele livet med
Jeg er en 18 år gammel gutt som ønsker å gifte seg i ganske ung alder. Jeg bor i Oslo. Jeg føler at jeg er klar og moden nok til å ta det store steget selv om mange syns at det er alt for tidlig. Aisha var kun 9 år gammel da hun gifta seg med profeten Mohamed scw. Nasjonalitet har ingenting å si så lenge vi har Islam til felles kjære søster. En muslimsk søster med en annen kultur og opprinnelse er en utfordring. Utfordringer er noe jeg elsker. Kontakt meg gjerne på e-post for nødvendig informasjon. E-post: drogba_ahmed123@hotmail.com.


Muslimsk kvinne søker giftemål
Jeg er en 33 år gammel muslimsk kvinne. Jeg ser etter en norsk konvertitt som ønsker å etablere seg. Han må være familiekjær og ha høyere utdanning. Han må være glad i barn, siden jeg har to barn fra tidligere forhold. Jeg er selv høyt utdannet. Ønsker kun seriøse menn som tar dette på alvor. Jeg er selv glad i familie, sosial og en oppegående person. Ta kontakt om du er interessert. Email = selmahussain@hotmail.com.


Mann søker norsk etnisk muslimsk kvinne
Jeg er en mann på 21, som vil ha en til å kunne dele livet med. jeg er religiøs, og vil ha en reliogiøs muslimisk dame mellom 18 til 23 årene insha Allah hvis du vil bli bedre kjent med meg kontakt meg fra dette epost: abdirs21@hotmail.com


Ung mann søker kvinne
Jeg er en mann på 21 på oslo område, som vil ha en til å kunne dele livet med. Jeg er religiøs, og vil ha en reliogiøs muslimisk dame mellom 18 til 23 årene. Insha Allah hvis du vil bli bedre kjent med meg. Kontakt meg fra dette epost: abdirs21@hotmail.com


Etnisk norsk konvertitt leter etter sin muslimah
Jeg er en 21 år gammel norsk mann(Oslo-området) som ble ledet mot Islam. Alhamdulillah. Jeg er veldig moden for alderen og er på leting etter den jeg vil dele livet mitt med og fullføre halve deenen med. Jeg er Sunni og følger kun Koranen og er oppmerksom på hadith. Jeg leter etter en troende jente alder 18-25 som følger Islam og frykter Allah swt. Bare skriv til meg blessedistheownerofmajestyandh@gmail.com om du vil bli bedre kjent med meg 🙂


Muslimsk mann søker etnisk norsk muslimsk kvinne
HEI. Jeg er en separert mann med voksne barn. Vil gjerne starte ett nytt liv med en etnisk norsk muslim kvinne. Er du en troende muslim so ta kontakt med meg. Jeg er godt etablert på livet gang. Ikke nøl du skal ikke angre. (y.m.sajid@hotmail.com)


Søker en seriøs, koselig jente som har et ryddig liv
Hei. Utdannet norsk mann 43 år, ryddig økonomi, eget bosted,, konvertert norsk muslim. Søker en kvinne i alderen 30-45 år, som har et stødig, ryddig liv, som er trygg på seg selv, humor, et lite smil på lur, men setter pris på at hun har meningers mot. Det er også viktig at kvinnen jeg søker er ansvarsfull, ærlig, og har avsluttet tidligere forhold. Er det barn inne i bildet, er dette ikke noe som helst problem, da jeg selv har en tidligere familie. Håper å høre fra en kvinne som våger på email: pekkyand@gmail.com.


Muslimsk kvinne søker ektefelle
Hei, jeg er ei norsk muslimsk kvinne med foreldre fra nord Afrika. Er nå blitt 25 år og er ferdig med høyere utdanning, og mener det er på tide å finne den rette mannen og gifte seg! Søker en norsk konvertitt med høyere utdanning og god jobb mellom 26-35. Send Mail på: saphirasaleh@hotmail.com så kan vi bli bedre kjent.


Kvinne søker mann for ekteskap
selamunaleykum. Jeg er en kvinne fra Tyrkia ,29 år praktiserende muslim og bor i Bergen.Jeg liker gå på tur,håndarbeid,dyr,barn,….Jeg vil giftet meg med praktiserende muslim mann ikke drikke,snill,morsom,liker å høre mennesker,respektfull,liker barn.Hvis noen interessert kan sende mail sewwecen@outlook.com.


Mann ønsker kvinne for ekteskap
Jeg ønsker å treffe en muslimsk kvinne rundt 19-23 år, da jeg selv er 23 år. Om du skulle ha barn etter et annet forhold, går det bra, men også om det skulle vise seg at du er singel uten fortid fra tidligere relasjoner. Det viktigste er at du er snill og rolig. Ønsker gjerne å bli kjent med ei kvinne som har kjennskap til flere nasjonaliteter, og at du er avholden både fra røyk og drikke. Jeg er født i Kurdistan og bor i Hønefoss/Norge. Jeg er snill og selvstendig, ærlig, og hverken drikker. Har heller ingen barn fra tidligere forhold. Om du skulle trenge ytterligere informasjon om min utdanning eller jobb, så er det bare å ringe. Mitt telefon nummer 40165069 eller email chiyaq@me.com. Her er bilder av meg.


Muslimsk jente søker norsk (konvertert) muslim
Asalamu Alaykum. Jeg er en kvinne som ønsker å gifte meg med en norsk konvert eller norsk muslim. Jeg er sunnah muslima, 24 år gammel og har to barn i alderen 4. Håper å høre fra noen. Min email er: nay.mat@hotmail.com


Høyt utdannet kvinne ønsker seriøst forhold
Hei. Jeg er en 25 år gammel praktiserende muslimsk jente med høy utdannelse og europeisk bakgrunn. Jeg ser etter en mann å bli kjent med og hvis vi passer sammen, å bygge et seriøst forhold med. Du må be bønnen og tro på et liv etter døden, samt ha europeisk bakgrunn. Ta kontakt på taralara@hotmail.no hvis du ønsker å bli kjent.

Muslimsk mann søker Muslim Lady
Salaam. Jeg er 33 år, fra Tyrkia, og er en praktiserende Muslim Alhamdolillah. Jeg har bodd i Norge siden 2000, jobber fulltid/ heltid, og har stabil økonomi… Noen har fortalt meg at jeg har et godt utseende. Jeg er her for å treffe og etablere en familie med en god praktiserende Muslim dame! Jeg kan kontaktes på mankaliyes@gmail.com.


Muslimsk mann søker muslimsk kone
Hei , jeg er en muslim mann på 35 år bor i Oslo søker etter muslimsk jente
som skal være min fremtids kone som jeg skal dele livet med på det som er
bra og ikke bra , så jeg kan ikke skrive mer en det nå men vis du lurer på
noe mer så bare skriv til meg på min imail så får du svare med en gang , w salamo 3likom. min imail walidjedidi@live.no.


Mann søker muslimsk kvinne
Hei, Jeg er en mann på 33 år som ønsker å komme i kontakt med en muslimsk jente. Målet i forhold er ekteskap eller vennskap. Jeg har flyttet fra midt Norge til Oslo for å studere i et kort periode og skal fortstatt bo hit. Jeg er veldig ærlig, beskjeden, aktiv og positiv når det gjelder enten relegion og livstil. Det er veldig viktig for meg at du er verken røyk eller drikke samme som meg,
min email er jalal.imam@live.no. Salam alekom


Mann ønsker kvinne for ekteskap
Jeg ønsker å treffe en muslimsk kvinne rundt 25-35 år, da jeg selv er 35 år. Om du skulle ha barn etter et annet forhold, går det bra, men også om det skulle vise seg at du er singel uten fortid fra tidligere relasjoner. Det viktigste er at du er snill og rolig. Ønsker gjerne å bli kjent med ei kvinne som har kjennskap til flere nasjonaliteter, og at du er avholden både fra røyk og drikke. Jeg er født i Kashmir med norsk statsborgerskap. Jeg er snill og selvstendig, ærlig, og hverken røyker eller drikker. Har heller ingen barn fra tidligere forhold. Om du skulle trenge ytterligere informasjon om min utdanning eller jobb, så er det bare å ringe. Mitt telefon nummer får du ved å kontakte koranen.no. Her er et bilde av meg.


Mann ønsker vennskap/forhold
Jeg ønsker å ha vennskap/forhold til muslimsk kvinne fra Midt Østen som er 35-50 år som bor i Oslo. Jeg er godt etablert og har god bakgrunn. Du bør like kaffe og samtale, være alminnelig slank og like å gå tur.Du kan nå meg på corosan47@hotmail.com


Etnisk muslimsk dame ønsker å gifte med norsk, konvertert muslimsk mann.
Jeg er etnisk muslimsk dame, og ønsker å gifte meg med norsk, konvertert muslimsk man. Jeg er 36 år, hyggelig, har datter på 7 år, men ønsker flere. Håper å høre fra Deg, INSHALLAH. Ta kontakt på mail.


Muslimsk mann søker muslimsk dame
Jeg er en arbisk muslimsk mann på 40 år som søker etter en muslimsk dame mellom 28-38 år som er seriøs og ønsker barn. Jeg har ingen barn fra før. Har du barn fra før er helt greit for meg. Jeg snakker arabisk, engelsk og spansk. Ta kontakt på min mail.


Muslimsk mann søker sunnimuslimsk livsledsager
29-årig norsk mann med foreldre opprinnelig fra Bangladesh søker sunnimuslimsk livsledsager med samme bakgrunn. Ta gjerne kontakt på tanntroll@hotmail.com


Etnisk norsk muslimsk kvinne søker norsk konvert/muslim
Hei. Jeg er en etnisk-norsk kvinne som ønsker å gifte meg med en norsk konvert eller norsk muslim. Jeg er sunnah muslima,32 år gammel og har to skolebarn i alderen 8 og 11. Håper å høre fra noen. Min email er: flora77@live.no.


Jente søker mann
Hei. Jeg er ei jente på 29 år som er muslim med høyere utdannelse. Er snill, ærlig og positiv. Søker dermed en muslimsk ungkar mellom 29-39 år med solid utdannelse/jobb og godt humør. Min e-mail er: zaafira06@hotmail.com.


Kvinner søker etnisk norsk muslim
Jeg er en muslimsk kvinne 40 år som søker en etnisk norsk muslimsk mann mellom alderen 36-46 som er ute etter ekteskap, familie og noe seriøst. For mer informasjon ta gjerne kontakt på min e-mail adresse: zara_s@live.no.


Gutt søker jente
Jeg er en gutt på 22 år som ønsker å komme i kontakt med en muslimsk jente. Jeg er selv muslim og praktiserende, er ikke streng når det gjelder religion, jeg følger den mer overhodet ikke streng. Er 22 år og i den alder hvor jeg føler det er på tide og treffe ei der ute. Spiller ingen rolle hvilken hvilken nasjonalitet eller bakgrunn du har, kan veldig gjerne også være norsk selv om du er muslim. Send mail om det skulle være aktuelt setter jeg stor pris på; jaunjaun1@hotmail.com.


Han søker henne
Jeg er en norsk mann på 45 år, kristent livssyn, single, har aldri vært gift. Jeg er snill og rolig, ærlig og trofast, har sans forhumor. Jeg røyker ikke, og drikker ikke. Jeg ønsker å komme i kontakt med en snill og ærlig kvinne fra 25 år og oppover for ekteskap. Du kan være muslim eller kristen. Jeg bor på vestlandet, ikke så veldig langt ifra Bergen. Du kan bo hvor som helst i landet. Håper du svarer. Vennlig hilsen Terje. Min e-mail adresse er: terhaga@online.no.


Gutt søker jente
Hei. Jeg er en gutt på 24 år fra Afganistan, men bor i norge. Jeg er en snill, rolig gutt. Jeg ønsker kontakt, kanskje det er deg jeg søker. Jeg er ikke så flink I norsk men brukbar. Får hjelp til dette brevet av kona til min kamerat som er norsk. Mitt mobilnummer får du ved å henvende deg til email@koranen.no. Mvh. Nasir.


Mann søker kvinne
Jeg er en mann på 39 år, single, aldri vært gift, blid og opptimist, omtenksom, sans for humor og alt som er vakkert. Jeg har høyere utdanning, inkludert 2 år fra Universitetet i Oslo. Møtested må bli i Oslo. Jeg søker muslimsk kvinne, helst single i alder 28-38, blid og positivt menneske. En dame med stort hjerterom, gjerne med solid utdanning og/eller karriere. Main email er shirwany@hotmail.com.


Jente søker mann
Jeg er en jente på 30 år, muslim, som ønsker å komme i kontakt med en muslimsk mann. Main email er isranor5@hotmail.com.

20870cookie-checkVelkommen til Møteplassen