Om oss

1. Kort CV – tidligere presentasjon (75 år)

Trond Ali Linstad er sønn av Sigurd Linstad (sporveisarbeider) og Liv Linstad (ekspeditrise). Han utdannet seg til lege i Oslo og har Diplom i tropemedisin og hygiene fra universitetet i Liverpool. Han har arbeidet som frivillig lege i palestinske flyktningeleirer i Jordan, Libanon og Palestina. I flere år var han formann i Palestinakomiteen i Norge. Han var spesialist i allmennmedisin med praksis på Grønland i Oslo.

Som resultat av arbeid og reiser i Midtøsten, ble han muslim. Han er daglig leder for Urtehagen stiftelse som driver arbeid for barn og unge, og har blant annet ansvar for et barnehjem for 80 foreldreløse og fattige barn og et dagsenter for utviklingshemmete barn i Somaliland/Somalia. Han ble tildelt Jødisk ærespris fra Neturei Karta da han ble fratatt Kongens fortjenstmedalje grunnet kritikk av Israel og sionisme. Fra tidligere er han innehaver av Palestinsk fortjenstmedalje fra det palestinske Røde Halvmåne.

Han er redaktør av nettsiden koranen.no og arbeider med en ny norsk oversettelse av Koranen. Han er gift med Karin og er far til Mattis, Felix og Noa.

Notat: Trond Ali Linstad fylte år, og fikk tilsendt en forespørsel fra NTB om å levere en personlig presentasjon, med bilde, til bruk i aktuelle aviser. Det ble gjort. Men presentasjonen ble refusert av NTB. Grunn: Den var ikke tilstrekkelig «nøytral». Og det var oppgitt priser i presentasjonen – (som andre gjør) – og ikke-priser (Kongens Fortjenstmedalje). Det ble refusert.


2. Priser

Palestinsk Æresmedalje

Helsearbeid som begynte i Jordan (1070–71) Møte med PLOs leder Yassir Arafat
Røk over Amman by i Jordan under sammenstøt mellom den jordanske hæren og palestinske frigjøringsstyrker (fedayeen) i 1970. Den første norske helsearbeider til å reise som frivillig for å arbeide med Det palestinske Røde Halvmåne var Dr. Trond Linstad (1970–71). Det ga grunnlag for de senere Helseteam til PLO, sendt av Palestinakomiteen i Norge. Norske frivillige arbeidet i palestinske flyktningeleirer, fortrinnsvis i Libanon. Det bidro til å sette fokus i Norge på palestinerne.


3. Kongens Forjenestemedalje (trukket)

Kongens Fortjenstmedalje ble gitt til Trond Ali Linstad – trukket etter press fra sionistiske miljøer og den jødiske synagogen i Oslo.
Kongens Fortjenstmedalje
Dr. Trond Ali Linstad ble i 2012 tilkjent Kong Harald Vs Fortjenstemedalje for sosialt og kulturelt arbeid i Norge. Prisen ble trukket etter protester, først og fremst fra sionistiske miljøer, og særlig fra Det mosaiske trossamfunn (den jødiske synagogen) i Oslo. Den internasjonale sionist-organisasjonen The Simon Wiesenthal Center lagde årets liste over «Top 10 anti-Semites, Israel-haters», og Linstad ble plassert som nummer 8 på den listen, for øvrig etter Egypts Muslimske Brorskap og «Irans regime», men foran Lous Farrakhan med flere. Linstad fikk i stedet Jødisk Ærespris av anti-sionistiske jøder. (abc nyheter)
——————————————————————————————————————————————————————————————-«Grupper i den israelske lobby prøver å marginalisere enhver som kritiserer Israels politikk (…). Lobbyen bruker iblant en hardhendt teknikk for å dempe kritikere, ved å anklage dem for å være (…) ‘antisemitter’.»

Professorene John J. Mearsheimer og Stephen M. Walt i boka: The Israel Lobby and US Foreign Policy. Penguin Books.


Søk og se mer på: «Dr. Trond Ali Linstad – Palestine and The Rights of Return»


4. Jødisk ærespris

Kongens Fortjenstmedalje til Trond Ali Linstad ble trukket, i hovedsak etter klage og protester fra Det Mosaiske Trossamfund /den jødiske menigheten i Oslo. Linstad med sin støtte til palestinerne, ble beskyldt for «antisemittisme». Slik skal kritikk av Israel døyves.

Jøder som målbærer humanistiske verdier, menneskerettigheter og likeverdighet – mellom jøder og palestinere, for rettferdighet og fred i Palestina – reagerte på presset fra sionist-jøder. De ville gi en ærespris til Dr. Trond Ali Linstad. Prisen ble overrakt ved en seremoni i Oslo. Dette er skrevet i prisen:

With the Help of the Almighty
With the Highest Regard and Deep Appreciation
To the Very Distinguished
Dr. Trond Ali Linstad
Founder and Director of Urtehagen Islamic Trust
May this be a token of our deep respect and great appreciation:
For your self-sacrifice in you continous and timelsee work for
immigrants, women, children and downtrodden in general.
For your constant and tireless concern and assistance for the oppressed
Palestinian people.
For your warmth and love that you have expressed
for Judaism and the Jewish people.
Your understanding to differentiate between
Judaisme and Zionism is to be lauded.
May this friendship continue for all time.
May the Almigty bless you with long and healthy years.
May the Almighty bless you to continually accomplish
all your lofty endeavors. Amen
Presented in Oslo, Norway – January 2013 by:
Neturei Karta International, Jews Unites Against Zionism
Rabbi Yisroel Dovid Weiss     Rabbi Yeshaye Rosenberg


5. Irans menneskerettighetspris

Congratulations from Jewish Rabbi

Dear Dr. Trond Ali Linstad
«Congratulations. This is great. May you be successful in your beautiful work.
Yours Rabbi Dovid Feldman.Rabbi Dovid Feldman, leader of Neturei Karta International.


6. Top Ten Israel-haters

Jerusalem Post:
Wiesenthal ranks top 10 anti-Semites, Israel-haters
By BENJAMIN WEINTHAL, JERUSALEM POST CORRESPONDENT

12/28/2012 04:33

International human rights organization The Simon Wiesenthal Center announced on Thursday its list of the top 10 anti-Semites and haters of Israel:

  1. Muslim Brotherhood: Muhammad Badie and Futouh Abd al- Nabi Mansour.
  2. Iran’s regime. Iranian President Mahmoud Ahmadinejad. Maj.-Gen. Hassan Firouzabadi, head of Iran’s armed forces. Iran’s First Vice President Mohamed Rahimi.
  3. Brazilian cartoonist Carlos Latuff.
  4. European soccer fans.
  5. Oleg Tyagnibok from the fascist Ukranian Svoboda party.
  6. The founder of the pro-fascist Greek party Golden Dawn.
  7. Hungary’s radical right-wing Jobbik Party.
  8. Norway’s Trond Ali Linstad.
  9. The German Spiegel magazine online columnist Jakob Augstein.
  10. Louis Farrakhan, the head of the African-American Nation of Islam.

7. Solaritetsarbeid for okkupert Palestina

Søk og se mer på: Venner av Jerusalem / Al Quds.


8. Arbeid for Palestina med anti-sionistiske jøder –Neturei Karta: «Jews against Zionism and the State of Israel»


9. Vennskapsarbeid for foreldreløse i Burao, Somaliland/Somalia


Søk og les mer på: Urtehagen International.


10. Menneskerettspris mottas i Teheran


11. Andre reiser og besøk


12. Ny norsk oversettelse av Koranen


Ny oversettelse under arbeid. Se: www.koranen.no

Se også: https://www.hannenabintuherland.com/themiddleeast/en-saudi-ekstremistisk-koranen-florerer-som-ikke-er-i-trad-med-den-opprinnelige-koranen-trond-ali-linstad-herland-report/


13. Muslim rights


14.Truet av «islamister»
Definisjoner og «straff»:

Fitnah: Vantro.
Murtad: Frafallen fra islam.
Straff: «En frafallen skal få anledning til å angre. Om han ikke angrer, skal han drepes etter islamsk lov.» Kilde: Den lovgivende komiteen ved Al-Azhar universitetet i Kairo. (Wikipedia)


15: «Høyre» ekstremister

(Nylig trussel.)

Fra: WordPress
Sendt: lørdag 31. oktober 2020 kl. 10:54
Til: email@koranen.no

Emne: Karma

Hei ali, jeg ser du syter fordi salafister og andre islamister vil ha hodet ditt servert på et fat. Så jeg vil gjøre deg oppmerksom på noe viktig; du sviktet ditt eget land og meldte deg inn i en terrorsekt. Nå vil andre medlemmer i terrorsekten ta knekken på deg. Dette kalles karma og det er helt normalt. Du får nå det du ba om. Personlig så håper jeg de henger deg etter ballene fra et høyt tre. Du har spyttet på landet vårt og våre forfedre. Du har meldt deg inn i en sekt som er bygget på kontroll, voldtekt og drap. Men istedet for å reise til ørkenen og pines der, så forsøker du å dra faanskapet inn i Norge. Èn ting du bør prøve å forstå; nordmenn godtar ikke muslimer. Fordi vi godtar ikke folk som hyller en pedofil massemorder med navnet muhammed. Så når muslimer vil ta knekken på deg, en muslim, så heier nordmenn på dem. Du får ingen sympati, ingen hjelp, ingenting. Du har valgt din side. Og nå må du betale for den enorme feilen du gjorde.  Rett skal være rett og du skal betale for å ha sviktet landet ditt. Nå gjør dine egne islambrødre jobben for oss, så vi nordmenn kan lene oss tilbake og se på at du får juling. 🙂 Karma.


Fra: WordPress
Sendt: lørdag 31. oktober 2020 kl. 11:42
Til: email@koranen.no

Emne: Vi får se, ali

Så du er glad i islam du da ali. Vi får se ali, vi får se. Du vet, Norge er et lite land, alle vet hvem du er og alle vet hva du har gjort. Du har hatt det veldig godt i Norge, dette landet har gitt deg alt du har. Og du vendte ryggen til det. Du meldte deg inn i en gammel drapssekt fra en ørken. Jeg trodde vi hadde noen fæle forrædere i Norge under krigen, men du slår dem alle. Glem Quisling, Trond ali får Quisling til å se ut som en speidergutt.

Vi får se ali. Plutselig møter jeg eller noen av gutta deg på en matbutikk. Vi må jo ut å kjøpe brød vettu. Nå er du 75 år gammel men det gir deg ingen tilgivelse. Faktisk så gjør det alt verre, 20-åringer er idioter og dumme nok til å melde seg inn i islam men en 75 år gammel mann burde vite mye bedre. Tror du virkelig at du kan melde deg inn i en terrorsekt og leve i Norge og folk bare godtar det? Så du er altså ikke bare en forræder, du er en meget meget dum forræder.

Du har virkelig rævkjørt deg selv. Salafister og annet muslimsk avskum står klare til å ta deg.  Og nordmenn vil helst se deg på bunnen av glomma. Det er uvanlig å se en voksen mann rævkjøre seg selv og livet sitt så grundig med vilje.

Ordforklaring: «Karma er læren om at handlinger gjort mot andre har konsekvenser for en selv i dette eller senere liv.» (Store norske leksikon.)

Politianmeldelse: De to sist mailer har avsender: «Norge for nordmenn.» Noe for politiet?

Trond Ali Linstad


16. Makt og tanker

Hvem styrer – og former ledende tanker? Hvilke holdninger er det som dominerer, eller blir satt til side? «De herskende gruppers tanker blir de herskende tanker,» er det sagt. Det er ikke minst i øyenfallende i aviser og andre medier, for den som går inn i samfunnet. Eksempel til lærdom:

Kontakt oss

Leserundersøkelse

Hva er løsningen på Midtøsten konflikten?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Artikler