Tilbakemeldinger

Fortjenstmedalje, opinion og Aftenposten

En støtteerklæring til Trond Ali Linstad.


En undersøkelse gjort av Scanfact, og offentliggjort i dagens aviser, viser at 30 % av den norske befolkning mener at Kongehuset gjorde feil ved å ikke tildele Trond Ali Linstad fortjenestemedaljen. Det må være en stor oppmuntring for Linstad som han sikkert vet å være takknemlig for.

Linstad er anti-sionist, og slett ikke noe anti «jødisk», slik Linstad en rekke ganger har pekt på. Så kan det hende at ikke alle vet forskjellen på dette, og blander begreper inn til en rasistisk tanke.

Kanskje noen trekker forhastede konklusjoner over en aritkkel tittel som først og fremst er ment som en eye-catcher. Artikkelen er helt klart anti-sionistisk, men ikke anti-jødisk. Historisk er det ikke uvanlig å bli stemplet som anti-jøde, når man våger å ytre seg negativt om Israels politikk. På bakgrunn av det var det nok litt vågalt av deg å spille med ordene her.

Ikke minst i Aftenposten kan det være en tendens til å omtale anti-sionister tendensiøst og negativt. Da kan det være på sin plass å informere leserne av denne nettsiden, om at noen av de fremste kritikere av anti-sionister, og også av muslimer i den avisa, selv deltar aktiv med foredrag på hjemmesidene til “Israel for fred”, og reiser rundt for å fremme sitt eget boksalg ved å snakke negativt om profeten Mohamed og muslimer, og som forsvarer evt. kritikk med historiske fakta.

På denne måten blir det vanskelig å si at avisen er helt nøytral i dette spørsmålet, uansett hvordan man snur og vender på det. Det er ikke helt bra det heller.

Stå på. Fortsett gjerne med kritikk av sionismen, så lenge du ikke er anti-jødisk eller rasistisk på noen måte.

Vennlig hilser
Leser

25010cookie-checkFortjenstmedalje, opinion og Aftenposten