Tilbakemeldinger

Kjære Trond Ali Lindstad :-)

En liten støtteerklæring til deg.


Jeg skriver til deg fordi jeg ville si at jeg ble sjokkert da jeg leste i Aftenposten tidligere i dag at din medalje og tildeling er blitt slettet av/på vegne av Slottet!

Må bare si at jeg føler det er skammelig hvordan du er blitt behandlet i denne saken og at de eventuelle myndighetene / slottet / Kongens stab / de ansvarlige for denne blemmen har gjort seg skyldige i en stor tabbe.

Slik går det ikke an å opptre i anstendighetens navn, og det er åpenbart at de / den ansvarlige ikke er skikket til å inneha sine stillinger!

Det vil nok være åpenbart for de fleste, uansett hva de offisielle forklaringene måtte være, at hva som egentlig ligger til grunn her er yttringsfrihetens stilling i Norge i dag.

Voltaire sa “Jeg er dybt uenig i hva du mener, men jeg vil kjempe til døden for din rett til å si det” – her har myndighetene maneuvrert seg inn i et hjørne som de ikke klarte å komme seg ut av på en verdig måte.

At jeg skriver denne eposten til deg betyr ikke at jeg kan være enig med alle dine meninger, men du har selvfølgelig rett til å mene – og si – hva du vil innenfor normal god folkeskikk og landets lover.

Det samme gjelder også for de som sto utenfor USAs ambassade og ropte “vi er alle Osama!” man kan være helt uenige med dette men de hadde unasett rett til å stå der og demonstrere – og demonstrasjonen var fredelig.

Stå på, Trond Ali Lindstad, jeg håper du får veldig mange eposter fra andre i Norge og andre steder som også mener at her har myndighetene gjort seg bort fullstendig!

Og jeg tror heller ikke at Wenche Foss ville vært særlig imponert over Fabian sin oppførsel og uttalelser denne uken, hun var et raust menneske med et stort hjerte som rommet alle!

Lykke til Trond Ali Lindstad! 🙂

Med de beste hilsner

25040cookie-checkKjære Trond Ali Lindstad 🙂