Spørsmål og Svar

Spørsmål til red.

Spørsmål:

Hei,

Jeg vil bare spørre deg om noe. Kan du skrive tilbake til meg og fortelle om hvorfor du har konvertert til islam? Hva fikk deg til å konvertere? Og når du konverterte til Islam, så lurer jeg på hvorfor du ble sjia-muslim og ikke sunni-muslim?

Dette har jeg lurt på lenge, og jeg vil gjerne vite mer, hvis du vil snakke om det. Jeg er selv ei jente på 18 år, sjia-muslim.

Og til sist vil jeg bare si dette, at det er helt utrolig hvor mye du vet om islam. Og alt du legger ut på denne siden, det er helt utrolig. Jeg er inne på koranen.no nesten hver dag. Jeg har lest alle hadith? ene og gjennomgått alle innleggene. Jeg syns du gjør en veldig bra jobb! Jeg har ikke ord for å beskrive deg! Du er god, og et godt menneske. Masha Allah må jeg bare si, for alt du gjør. Og lykke til med alt i livet. Insha Allah, vil du gjøre det enda bedre enn som så!


Svar:

Hei,

Og takk for dine veldig hyggelige ord! Ja, takk for alt du sier om meg, men viktigere her er at du setter pris på denne nettsiden! Og har utbytte av den! At mange skal lese og ha nytte av siden, det er hva vi håper på.

Hvorfor jeg ble muslim? Jeg har skrevet om det på denne nettsiden, i hvert fall noe, og du finner det under hovedmenyene Islam (reiser) og In English. Og hvorfor sjia-islam? Det står noe om det også, du finner noe når du leter, og mer kommer ganske snart, håper jeg. Insha Allah! Dine gode ord inspirerer oss!

Vennlig hilsen
Red.

25500cookie-checkSpørsmål til red.