Norge

Trond Ali Linstad – Flerkulturell samtale

Trond Ali Linstad ble for en tid tilbake intervjuet av Bente Møller, tidligere leder for Internasjonalt Kultursenter og Museum (IKM) i Oslo. Her er intervjuet i ubehandlet form.


Bakgrunnen var at redaktøren ble valgt ut blant en gruppe personer man mente hadde satt spor etter seg på stedet, og det for en vandreutstilling på museer i landet. Utstillingens tittel var nettopp «Spor på stedet». Her er intervjuet i ubehandlet form.

Dette er en lengre samtale mellom Bente Guro Møller og Trond Ali Linstad som forberedelse til en vandreutstilling for museer her i landet. Bente Guro Møller er leder for Interkulturelt museum i Oslo. Trond Ali Linstad er blant annet redaktør for denne nettsiden.

Trond Ali ble valgt, sammen med en gruppe andre personer, til å være representert i utstillingen kalt: «Spor på stedet». Utstillingen presenterte folk man anså hadde satt spor etter seg i lokalt. Trond Ali Linstad var blant disse. Museet mente at Trond Ali Linstad har satt ?spor på stede? ved sitt arbeid i Urtehagen for innvandrere og andre, og også ved sitt arbeid som fastlege for mange mennesker på Grønland i Oslo. Her er den forberedende samtalen, og noen bilder tatt fra Oslo Bymuseum.

Intervju – Del 1
Intervju – Del 2
Intervju – Del 325670cookie-checkTrond Ali Linstad – Flerkulturell samtale