Spørsmål og Svar

Å konvertere

Spørsmål:

Hei, jeg er en mann på 29 år. Jeg lurer på hva jeg må gjøre for å konvertere til islam, og bli muslim. Hva jeg må gå i gjennom, jeg vet ikke så mye om det. Men jeg har lest Koranen flere ganger. Jeg har møtt en nydelig arabisk dame. Hun er fra Jordan, og er muslim. Og jeg er bare blitt mer å mer interessert i å lære mer om islam. Jeg kan en del arabisk, og jeg håper å kunne gifte meg med henne. Jeg vil gjerne møte familien hennes. Men det kan jeg ikke gjøre før jeg er blitt muslim. Så jeg håper dere kan hjelpe meg med svar.

På forhånd takk
Mvh
PCB


Svar:

Hei. Hvordan å konvertere? Du trenger bare å si, og mene, troserklæringen i islam. Du kan gjøre dette alene – for Gud. Eller du kan gjøre det for en imam i en moské. Er du sannferdig i dette, så er du muslim.

Hilsen
Red.

22320cookie-checkÅ konvertere