Palestina og Israel

Al Quds-dag, fredag 2. august

Vi sender en ambulanse som gave til palestinerne i Gaza ? blir du med? Vi starter ambulansen på Grønland torg i Oslo, fredag 2. august kl. 1600. Vi kjører den gjennom Oslos gater, for deretter å levere den videre for transport til Gaza. Velkommen!


Al Quds, Jerusalem, er omtalt i Koranen som et hellig sted. Det var første qibla for muslimer. Profeten (fred med ham) gjorde sin himmelreise derfra. Mange muslimer vil gjøre pilegrimsreise til Al Quds.

Nå er byen okkupert ? av Israel! Al Quds blir innlemmet i den sionistiske staten, og gjøres til en del av Israel. Muslimers protester er svake!

Husk Palestina; husk Al Quds! Muslimer må slutte å sove! Å protestere er det minst vi kan gjøre; å vise solidaritet med byen! Ja, med Al Quds! Og også med resten av Palestina.

Vi kan gjøre det på Al Quds-dagen, fredag 2. august! Hvem av dere som leser dette, kommer? Og hvem har «annet» å gjøre, og tenker ikke så mye på Al Quds. Byen som Allah har velsignet! Og som nå er okkupert! Skal vi ikke bry oss om det?

Vennligst se /vedlegget til markering! Så kommer du vel, du også?

Wassalam
Red.

P.S. Noen av oss ønsker å stå på Grønland torg i Oslo noen dager fremover med den vedlagte brosjyren, og samle inn penger til ambulansen.

Bli med du også! Gi gjerne beskjed tilbake. Og på fredagen, kommer du?!

25910cookie-checkAl Quds-dag, fredag 2. august