Palestina og Israel

App viser raserte palestinske landsbyer

Ny app for smarttelefoner dokumenterer hvordan hundretusener av palestinske arabere ble drevet bort av sionistisk-jødiske militære styrker.


Da Staten Israel ble opprettet i 1948, lå dette til grunn: Hundretusener av palestinske arabere var blitt drevet bort av sionistisk-jødiske militære styrker og de tilhørende terrorister. Det er den nakne sannhet. Og det er blitt stadig bedre dokumentert. Den tids sionist-jødiske militære ledere og terrorister ble senere presidenter og statsledere i Staten Israel! Enkelte fikk av Norge, Nobels fredspris. Slik var lenge den misoppfattete «jødevennlighet» her hjemme. Nøkternhet og saklighet til jøder ? og for den saks skyld også til andre, manglet. Det bør hentes inn igjen.

Last ned app’en på din mobil! Den heter “iNakba”.

Palestina ble «renset»
De sionistiske jøder måtte «rydde» landet for de palestinske araberne som bodde i Palestina, før den «jødiske» staten Israel kunne bli etablert. Takk og pris er det troende, ortodokse og anti-sionistiske jøder som er blant de mest aktive i å avvise den staten! De er anstendighets venner og allierte!

Det er anslått at rundt 800 000 palestinere ble drevet bort for å gi plass for sionistiske, jødiske innvandrere, og for den stat de ville lage. Og nær 500 palestinske landsbyer og byer ble rasert av de samme kolonialister. Dette er også vel dokumentert.

App viser historien
Og det er blitt det ytterligere, i disse dager! Nå er blitt laget for smarttelefoner en ny app som kartlegger palestinske landsbyer som ble rasert i 1948. Den israelske organisasjonen Zochrot står bak. Det er en fil for hver av hundrevis av palestinske landsbyer og byer, og en kan finne informasjon og se gamle og nye foto om området lastet opp av brukerne. Denne app vil vise mange steder som Israel har slettet fra kartet.

Zochrot har også lagt ut mye bilder og informasjon fra og om de gamle palestinske hjemstedene på sin nettside www.zochrot.org. Organisasjonen består av jøder og palestinere som arbeider for de palestinske flyktningenes og deres etterkommeres rett til å vende tilbake til sine hjem. Et vesentlig og grunnleggende arbeid.

26770cookie-checkApp viser raserte palestinske landsbyer