Palestina og Israel

Feil med ”freds-” ring rundt synagogen i Oslo

Jeg leser at noen «unge muslimer» vil arrangere en «fredsring» rundt synagogen i Oslo. Det er en alvorlig feil!


De sier de vil støtte «jøder». Men hvilke jøder? De som er troende Torah-jøder, og støtter palestinerne? Det er bra! De som er født av jødiske foreldre, og er fredelige og greie? Det er også flott! Men de som er sionister, og støttespillere for Israel? De som identifiseres seg med Israel, som en eksklusiv «jødisk» stat, der jøder gis rettigheter og forrang på bekostning av palestinerne? Ja, disse sionister, som mener at Israel har «rett» til å bombe Gaza, men kanskje bør gjøre litt mer nennsomt? Nei! Slike «jøder» må ikke støttes!

Men de «unge muslimer» gjør det! De vil danne en «fredsring» rundt synagogen ? som er en sionistisk institusjon! De sier det selv, de som styrer synagogen, og menigheten iden! Det er en sted for sionister! Forstander i synagogen, Ervin Kohn, sier til Klassekampen, 21. februar, at «vi er en sionistisk menighet.»

Vil dere støtte disse sionister, dere «unge muslimer» og andre? Da gjør dere en alvorlig feil! Dere vender ryggen til palestinerne! Dere glemmer dem som er fordrevet, undertrykt og okkupert! Med deres «fredsring rundt selverklærte sionister! Tenk dere om, venner!

27840cookie-checkFeil med ”freds-” ring rundt synagogen i Oslo