Spørsmål og Svar

Glad i en prostituert

Spørsmål:

Hei.
Jeg er en kristen mann. Under en ferie i Bulgaria falt jeg for en kvinne som er muslim. Vi camperte sammen, og hadde masse kontakt i etterkant.

Etter vært har det kommet frem at denne kvinnen er en prostituert. Jeg viste det ikke den gang, men hadde en liten anelse. Hun har vært ærlig mot meg, og forteller at det er den eneste måten hun har for å tjene til livets opphold for seg og sin familie. Hennes mor er av tyrkisk ætt, og muslim, mens hennes far er sigøyner.

Jeg er utrolig forelsket i denne kvinnen, og vet ikke min arme råd hva jeg skal gjøre. Jeg vil gjerne hjelpe henne ut av den onde sirkelen, men er bare en vanlig lønnsmottaker, og har rett og slett ikke råd til å forsørge familien hennes. Jeg har fridd til henne, og hun har sakt ?ja?, men dette er vanskelig nå.

Jeg er i en uutholdelig situasjon. Skal virkelig kapitalen styre kjærligheten?

Har dere noe godt råd? Jeg skjønner henne på et vis. Hun holder av sine, men er det virkelig verdt å selge sin egen kropp for. Hva bør jeg si til henne?

Hva sier Koranen om hennes virksomhet som prostituert?

Jeg er i villrede. Bør jeg rett og slett prøve å glemme henne? Har vel for så vidt prøvd, men det er ikke enkelt. Jeg elsker henne høyt, og er fremdeles rede til å tilgi henne, og hennes handlinger.

Har dere et godt råd?


Svar:

Hei, og takk for spørsmål.

Du er i en vanskelig situasjon. Du opplever kjærligheten, og den er virkelig nok. Kjærlighet er skapt av Gud.

Koranen sier: ?Blant Hans tegn er at han skapte partnere for dere, av deres eget slag, for at dere skal finne hvile hos dem. Han har skapt kjærlighet og godhet mellom dere. I dette er det tegn for dem som tenker etter.? (30,21)

Men prostitusjon er forbudt. Det er nedverdigende for alle parter. Prostitusjon skader kvinnen det gjelder, og også brukerne hennes. Det skader dem som tjener på det.

Du må prøve å fortelle henne dette. Det er nødvendig at hun lytter. Gjør hun det, og angrer seg, så husk at Gud kan tilgi alt som er galt (39,53). Da kan du også tilgi henne. Hun kan bli konen din. I motsatt fall har du et problem. Det kan bli nødvendig å glemme.

Lykke til!

19300cookie-checkGlad i en prostituert