Spørsmål og Svar

Om en drøm

Spørsmål:

Hei :=)

Først og fremst vil jeg si at koranen.no er en kjempefin side!

Mitt tro
Jeg vil ikke kalle meg for «den typiske muslimen», fordi jeg rett og slett ikke ber eller bruker sjal, for å vise at jeg tror på Gud. Jeg har stor tro på Gud, og har aldri tvilt på at han finnes. I familien er mamma den eneste som ber og kler jeg selvstendig. Jeg og søsknene mine bruker «trange» bukser og kjoler. Jeg skulle ønske at det ikke var slik, men jeg synes det er utrolig vanskelig å være seg selv blant nordmenn. Spesielt når vi bor i et tettsted, og er bare oppvokst med norske.

Min drøm
Men for noen måneder siden hadde jeg en drøm, som virkelig har fått meg til å tenke og lure.

Jeg drømte at jeg «fløy» til himmel, der jeg kom til en nydelig moske som sto opp ned. Altså; spissen av moskéen var vendt mot jorda, og nedre delen av den sto opp. Inne i moskeen var jeg plutselig kledd i en stor kjole, og med sjal på hodet. I moskeen var det mange andre mennesker som var kledd i hvit kjole. To kraftig «mennesker» sto ved siden av meg. Men etter at jeg hadde satt meg ned, så var jeg plutselig våken. Jeg pleier som regel å glemme hva drømmer, men denne drømmen går ikke vekk fra huet mitt.

Jeg er ikke så flink til å forklare, men det er helt ubeskrivelig hvor nydelig det var der.

Hva tror du drømmen min handlet om? Hvorfor drømte jeg noe sånt? Prøver Gud å fortelle meg noe?

Mvh
ei jente som er forvirret.


Svar:

Hei :=)

Takk for gode ord om denne siden.

Så fint at du tror på Gud, og ikke tviler på ham! Det bør du holde fast ved. Da er du på rett vei.

Jeg synes også det er fint at moren din er sterk og selvstendig. Jeg har respekt for henne for det. Så var det dine egne klær. Det må du vel finne ut av selv.

Om drømmen din. I islam lærer vi at drømmer kan være fortellende, og sanne. Var drømmen din det? Forteller den kanskje at du har ”snudd opp ned” på noe, i klær eller væremåte? Bare Gud vet!

Da kan du vel spørre Gud om det! Er det noe han prøver å fortelle deg? Og i så fall, be ham si det klarere.

Så drømmer du kanskje igjen, eller får tilbakemelding på en annen måte? Det må du nok tolke selv.

Mvh
Red.

25720cookie-checkOm en drøm