Midtøsten

USA er den store ”Sheitan”

Det vakte oppsikt, og enkelte trakk på smilebåndet, da noen ? og det var vel imam Khomeini, under den iranske revolusjonen ? utropte USA til den store ?Sheitan?, og England og Frankrike til de mindre ?sheitan´er?.


Men det er så visst riktig.

Se hva som skjer i Midtøsten! Ta for deg de store opprør ? i Tunisia, Egypt, Jemen, Algerie, og nå også i Bahrain; ja, hvem bør opprør være rettet mot? USA er den bakenforliggende årsak ? ved i en årrekke å ha bygget opp, og forsvart, autoritære herskerne, gitt millioner av dollar til dem, forsynt dem med våpen og annet utstyr, og trent politistyrkene og arméene deres.

Mubarak måtte gå, det er sant, etter omfattende demonstrasjoner, selv om USA ? og Israel ? gjerne ville holdt på ham, inntil folkemeningen gjorde det umulig. USAs utenriksminister Clinton kalte styret til Mubarak ?stabilt?, inntil kort tid før han falt. I Bahrain blir demonstranter drept – med amerikanske, og britiske, kuler. Utenriksminister Clinton har sagt, om Bahrains undertykkende styre, at dette er – ?et (godt) eksempel?.

Shia´ene er undertrykt i Bahrain, og opprøret får et sekterisk islett. I Libya har herskeren (Khadaffi) stort sett stått for undertrykkingen selv, med våpen levert av England. Men i Egypt, Tunisia, Algerie og Jemen er det USA som har holdt herskerne oppe. Og vært garantist for de undertrykkende regimer. Det gjør USA i siste instans ansvarlig, når demonstranter blir drept i de stater.

I Iran pågår en ideologisk konflikt, mellom de som støtter en islamsk republikk med et revolusjonært innhold, og andre som er liberale og blir tiltrukket av Vesten. I Iran støtter USA protestene.

USA står konsekvent, på feil side! Så la dét være en rettesnor! Det USA er fór, bør vi vurdere å være mot. Og det USA er mot, bør vi vurdere å være fór. USA er en hegemonistisk makt, som ønsker kontroll i Midtøsten! Det er grunnlag for politikken deres.

23130cookie-checkUSA er den store ”Sheitan”