Spørsmål og Svar

Dumme ting

Spørsmål:

Salam alaikum

Jeg er i en ganske vanskelig situasjon nå, og trenger litt råd. En gutt fra et annet land, og som jeg aldri hadde sett, fridde til meg, og han fikk ja (dum som jeg var).

Vi pratet en del på telefon. Han begynte å be meg om å sende nakenbilder av meg. Det nektet jeg. En dag maste han så fælt at jeg til slutt sendte bilder av meg, og han sendte tilbake. Dagen etter hadde jeg dårlig samvittighet, klarte ikke å prate med noen, og ville ikke engang se meg selv i speilet. Så ringte jeg han og ba han slette alle bilder av meg, og han sverget på at han hadde gjort det. Han sa han hadde slettet alt, og ville at jeg skulle sende nye bilder til han, og han sluttet ikke å mase. Jeg fikk nok av han, og sa til han at jeg ikke orket han mer. Han ble sur og innrømmet at han fortsatt har bilder av meg. og at han ville fortelle til alle om meg,

Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre! Jeg hater meg selv nå. Alt jeg gjør, er å gråte. Jeg klarer ikke få i meg mat, klarer ikke gå på jobb eller skole. Dette er det verste som har skjedd meg noen gang. Er helt sikker på at jeg ikke vil gifte meg med han. Han sender fortsatt SMS-er til meg. Han forteller meg at hvis jeg virkelig tror, så bør jeg gifte meg med han, for han har jo sett kroppen min alt. Hva synes du jeg skal gjøre?

Skjønner at dette ble langt, men vet ikke hvem jeg kan snakke med, er helt knust. Er det noen dua jeg kan lese for å be Allah om tilgivelse? Håper du kan svare.

Anonym


Svar:

Salam alaikum

Du angrer, og etter min mening er du tilgitt! Du har gjort noen dumme ting, og det gjør vi alle. Men Allah har lovet oss i Koranen at hver den som angrer oppriktig for noe dumt, skal bli tilgitt! Jeg mener du er tilgitt.

Da må vi lære av dette. Du må ikke ha noe mer med han å gjøre! Glem han, og vær ferdig med han! Kanskje vil han prøve å “presse” deg med bildene, men ikke bry deg om det! Han får gjøre det han vil, men la deg ikke påvirke av det! La han ikke få “tak” på deg, og la ham ikke presse deg, om så han vil legge bildene ut på nett, eller hva han enn måtte si, og gjøre.

Du må anse at du er fri fra ham, og ikke på noen måte bundet av ham! Lev ditt eget liv heretter, og gjør det fornuftig!

Respons
Tusen takk! Det hjalp veldig 🙂

26440cookie-checkDumme ting