Spørsmål og Svar

Han er ikke sannferdig og ærlig

Spørsmål:

Hei!

Jeg er en jente på 19 år. Jeg har møtt en gutt, som sier han vil gifte seg med meg. Og jeg tror jeg ble forelsket i ham, så jeg greide ikke å kutte kontakten.

Jeg har gått gjennom så mye trist mens jeg har vært med han. Han har vært utro, snakket med flere jenter, løyet for meg og sagt masse sårende ting til meg. Rett og slett ødelagt selvfølelsen min. Og når jeg snakker til han om dette, så sier han at det ikke er noe synd på meg og at jeg bare overdriver.

Han sier den ene dagen at han ikke hadde greid seg uten meg, og den neste at han vil finne seg en annen enn meg. Jeg blir rett og slett knust, han sårer meg med vilje. Jeg har blitt deprimert, og fått angst. Jeg sover nesten ikke mer, og våkner av mareritt. Mens han har det helt fint, nyter livet og slapper av.

Hva synes du jeg skal gjøre?


Svar:

Hei! Unnskyld at det har tatt litt tid med å svare deg.

Jeg håper at alt, i denne tiden, er blitt litt bedre med deg! Vonde ting kan ofte gli over. Svært mange har vært gjennom liknende ting som deg. Det blir ofte bedre etter hvert.

Slik du forklarer situasjonen, synes jeg bestemt at du skal bryte med den gutten! Han er ikke bra for deg. Er han utro og stadig lyver, må du kutte båndene til ham! Gjør deg ferdig med ham. Han er slett ikke god for deg.

Det kan være vondt å «kutte bånd», når man er blitt knyttet til noen, på både godt og vondt. Det er likevel nødvendig.

Gjør deg ferdig med dette, løft blikket og se framover. Tristhet og depresjon kan følge når man er i en vanskelig situasjon. Rist av deg dette triste, og bli glad igjen. Og hold deg unna slike situasjoner for fremtiden!

Hele livet ligger foran deg.

Mvh
Red

29570cookie-checkHan er ikke sannferdig og ærlig