Spørsmål og Svar

Jeg vil gifte meg

Spørsmål:

Hei.

Jeg er en jente på 23 år. Er skilt og har en datter.

Jeg liker en gutt kjempegodt, og han det samme med meg. Jeg ønsker en fremtid med han, og han med meg.

Men familien han nekter fordi jeg har en datter fra før. Og så tror de på noen falske rykter om meg. Men den gutten vil ha meg, og jeg ham. Vi vil ikke gjøre noe haram, men vi har tenkt på å gifte oss skjult uten noen vitner vi kjenner. Hva kan du si om det å gifte seg skjult uten at hans familie vet det? Hva må vi gjøre for å bli godtatt av Allah?

Håper på en rask tilbakemelding.

Svar:

Hei
Jeg tenker og tror du er en fin kvinne – en enslig mor med en datter. Hilsener til datteren din!

Du har rett til å gifte deg med hvem du vil. Det har den gutten også.

Men det kan være lurt å tenke seg litt om først. Går det ikke an å bli litt venner med familien hans likevel? Det ville jo vært fint. At de bruker mot deg at du har en datter, er ikke bra! Du kan være et godt menneske, og datteren din en fin jente. De har ikke lov til å kritisere det!

Disse ryktene – går det an å snakke med dem, og bli ferdig med ryktene? I det hele tatt kan det være lurt å snakke litt, kanskje det kan hjelpe? Kan være lurt å prøve, og ikke riktig gi seg.

Lykke til!

Mvh
Red

80750cookie-checkJeg vil gifte meg