Afghanistan

Når «allierte» dreper amerikanere

Den øverste amerikanske militære leder i Afghanistan, general John R. Allen, innkalte i forrige uke til et haste-møte med sine egne generaler, for å diskutere problemet.


Til stor bekymring for amerikanske styrker i Afghanistan, er dette: Afghanske soldater som amerikanerne trener, og som skal kjempe sammen med amerikanerne, for «frihet, fred og demokrati», eller hva det heter, og for «kvinnefrigjøring, og at afghanske jenter skal kunne gå på skole» – nei, les: for amerikanske stormaktsinteresser i regionen! ? disse afghanske soldatene har i økende grad begynte å skyte på, og drepe, de amerikanske soldatene selv!

Den øverste amerikanske militære leder i Afghanistan, general John R. Allen, innkalte i forrige uke til et haste-møte med sine egne generaler, for å diskutere problemet.

Fra nå av skal alle amerikanske soldater, og alle Nato-soldater, alltid bære ladete våpen for å spare verdifull tid, om de blir angrepet og skutt på av sine «allierte» afghanske soldater! Et annet initiativ er at det alltid skal være en «voktende engel» («Guardian Angel») eller to, for å overvåke de afghanske soldatene, under hvert eneste felles møte, eller felles aksjon.

Der står altså væpnete amerikanske, og/eller Nato-soldater, med sine ladete våpen, oppmerksomt vurderende sine afghanske «venner», klare til å skyte dem ned! Om de skulle vise tegn til ? og det skjer stadig oftere ? å skulle skyte amerikanerne, og Nato-soldatene, ned!

Og dette er Norge med på! Sammen med amerikanske soldater, som stadig mer blir presset mot en vegg! Av de samme afghanske soldater som de selv holder på å trene!

En tapt krig, selvfølgelig! Fra USAs, Natos og Norges side. Men hvor mange flere skal bli drept? Av de samme makter! I forsvar av «vestlige interesser».

(Kilde: International Herald Tribune, 20. august 2012.)

24660cookie-checkNår «allierte» dreper amerikanere