Syria

Syriske flyktninger i Norge, et problem?

Jeg sitter med en stand på Grønland torg, sentralt i Oslo. Standen er til støtte for Palestina. Det er også støtte til et barnehjem vi driver i Somalia/Somaliland. Og videre: Oppfordring til vestlige makter om ikke å bombe Syria! Et syrisk flagg er hengt opp for det siste.

To syriske flyktninger kommer til standen. De sier jeg må ta ned flagget. De mener det Assad sitt flagg, som ikke skal kunne godtas. Jeg kan henge opp opposisjonens flagg, får jeg høre: Det tidligere franske koloniflagget for Syria.

Jeg sier meg ikke enig i det. Da river de ned det syriske flagget. Og går fornøyet bort.

Hva skal vi mene om det? En konflikt kan være i vente! Noen spilleregler må kunne følges. Av disse flyktningene også.

imsyriske-flyktninger-i-norge-et-problem-3
Den syriske opposisjonens flagg er det tidligere franske koloniflagget for Syria.

83250cookie-checkSyriske flyktninger i Norge, et problem?
Tags