Spørsmål og Svar

Er ikke flink til å lære bønnen

Spørsmål:

Hei!

Jeg er en 15 år gammel jente som har dårlig selvtillit når det gjelder å be. Jeg går nå på en moske for å lære meg Koranen, og om islam. Men ingen har noensinne lært meg å be. Jeg prøver å lære meg hvordan man skal be, men blir så usikker for det er forskjellige videoer. Jeg leser koranen tre ganger om natten før jeg sover, og ber til Gud. Jeg lærer ikke så fort, så jeg sliter. Hva skal jeg gjøre for å lære å be fortere?

Tusen takk for nettsiden! Har lært meg mye!


Svar:

Hei

Takk for din mail.

Du lærer sikkert å be! Gi deg bare den tid du trenger. For noen kan det være litt vanskelig, for ande ikke så vanskelig. Og det er ikke så farlig. Bare vent, så går det bra.

Forresten er det ikke akkurat bevegelser og ord som er det viktigste i bønnen! Det er ditt ønske, eller din intensjon, om å være muslim, og være nær Gud/Allah! Det er intensjonen din, dine tanker og dine ønsker; det er hva som er i ditt «hjerte» som er viktigst! Og Gud/Allah vet det.

Fortsatt lykke til!

Mvh
Red

27730cookie-checkEr ikke flink til å lære bønnen