Spørsmål og Svar

Er munnsex lov?

Spørsmål:

Assalamo alaykom! Først må jeg si at dere har en veldig fin side! Den gir mange en fin mulighet til å komme med spørsmål som man ellers ikke kan stille til kjente, fordi man kan være sjenerte over en del ting.
Jeg benytter denne muligheten til å spørre om det er lov med munnsex innenfor Islam? Jeg har egentlig alltid hørt at det ikke er lov, men så fikk jeg høre av noen at det er lov, så jeg lurer på om det er det eller ikke.

Håper dere kan svare meg, og si hva som er lov og ikke innenfor Islam.

Takk.


Svar:

Assalamo alaykom warahmatullah

Det er ikke noe forbud mot munnsex i Islam. Det er fullt lovlig.

Red.

Tillegg:

Jeg har fått tilbakemeldinger på dette spørsmål og svar. Noen spør om svaret kan være riktig. Jeg vil i den anledning sitere fra en engelsk bok som heter: "Questions & Answers about Islam". (London 1997.) I boka svarer Dr. S. M. Darsh på spørsmål.

Dr. S. M. Dars er utdannet fra Al-Azhar Universitet i Kairo, har i mange år vært Imam ved Regents Park moskè og kultursenter i London, og formann for Sharia-rådet i Storbritannia.

Dr. S. M. Dars tar opp et spørsmål han har fått (s. 133): ‘Is oral sex between a husband and wife allowed in Islam?’ Han diskuterer spørsmålet, og konkluderer med at – "according to the Islamic point of view, a husband and wife are allowed to enjoy themselves without any restriction whatsoever in whichever way they like, except during a woman’s menstrual periode."

Han sier: "So, all in all, we may say that the only prohibited things between wife and husband are sexual relations during menstruation and anal sex. Apart from that, a husband and wife are free to do whatever they like."

20670cookie-checkEr munnsex lov?