Spørsmål og Svar

Forelsket i Tunis

Spørsmål:

Hei. Jeg ble forelsket i en gutt fra Tunisia, da jeg var på ferie der, og han blev veldig glad i meg. Han sa at han ville gifte seg med meg, og at jeg var kvinnen i hans liv. Han hadde bedt Gud om en kvinne som meg, og trodde det er Gud som hadde sendt meg. Jeg liker ham veldig godt, og har tenkt å reise ned til ham igjen, om ikke så lenge, eller at han kan komme hit. Men jeg er bare så veldig redd for at dette bare var en ferieflørt fra hans side, selv om jeg fikk en ring av ham før jeg reise, og at jeg måtte love aldri å ta den av. Jeg har 2 barn fra før som han selvfølgelig ble veldig glad for, og han sa at han skal passe på dem som en virkelig far. Da jeg var der nede, jobbet han på et hotell om kvelden. Han måtte ta seg av folkene der, snakke med dem og passe på at de hadde det bra. Noen der sa til meg at han ikke var til å stole på. Vi snakket om dette, men kanskje folk var sjalu for at vi hadde valgt hverandre. Jeg er bare så redd for å bli skuffet igjen. Men jeg tenker mye på den uken vi var sammen, hadde det hyggelig, spiste og snakke om mange ting. På forhånd takk.


Svar:

Hei.

Mitt råd: Vær forsiktig! Dette er med all sannsynlighet, tror jeg, bare en ferieflørt.

Jeg synes ikke du skal invitere ham til Norge. Klarer du ikke å glemme ham, får du heller ta noen feriedager i Tunis igjen, og se hva som skjer. Men jeg er skeptisk, og tror det beste er at du glemmer ham.

Jeg tror ikke at han mener alvor. Og er redd for at du blir skuffet. Jeg tror egentlig sikkert det er en ferieflørt. Ta hensyn til det.

Hilsen
red

21880cookie-checkForelsket i Tunis