Spørsmål og Svar

Forskjeller og kjærlighet

Spørsmål:

Hei!

Jeg har ett spørsmål…

Jeg møtte en iraker for noen uker siden. Han er født og oppvokst i Norge, men familien er fra Irak. Vi har snakket utrolig mye sammen, og han er bare så skjønn! Han spurte meg ut her om dagen, men jeg kunne ikke svare akkurat da, dessverre, så vi skulle ta det en annen gang. Jeg holder på å falle for han, men er redd for kulturforskjellen, siden han er muslimsk.

Jeg har møtt han gjennom familien min, men er likevel redd for at de ikke vil godta at vi er sammen. Vet ikke helt om det er så enkelt å svare på dette spørsmålet, men følte bare at jeg måtte få det ut.

Siden deres er fantastisk!

Hilsen meg


Svar:

Hei

Takk for spørsmål.

Skjønt spørsmålet ditt var kanskje ikke så klart? Det er litt uklart for meg. Men siden du i hovedsak lufter en følelse, vil jeg svare på samme vis: Kulturforskjeller, og andre forskjeller i livet, kan være av betydning. Det er klokt å tenke seg om.

Mvh
Red.

23560cookie-checkForskjeller og kjærlighet