Spørsmål og Svar

Konvertere til Islam

Spørsmål:

Hei!

Jeg har noen spørsmål angående konvertering; det er mye med Islam som treffer meg veldig, og har flere ganger tenkt rundt det å skulle konvertere.

Men jeg hadde i så fall hatt mye å lære også; kan man få en slags type trosopplæring? Dessuten har jeg jo levd et vanlig norsk ungdomsliv, og tenkte ikke spesielt over slike ting i tenårene (sånn som drikking osv.); jeg vet ikke hvordan det stiller seg om man skulle konvertert?


Svar:

Hei!

Takk for mail.

Øverst på websiden finner du et søkefelt. Her finner du mange svar på denne nettsiden om hva det betyr, og hvordan man gjør det, med «konvertering». Det er flere andre som tidligere har spurt om liknende ting, og vi har prøvd å svare på det. Se gjennom spørsmål og svar, jeg håper det kan hjelpe deg!

Å konvertere er slett ikke vanskelig, det er egentlig enkelt og helt naturlig. «Tidligere ungdomstid?» Det er intet problem. Slikt blir «slettet» når en godtar islam.

Lykke til!

Mvh
Red

29470cookie-checkKonvertere til Islam