Spørsmål og Svar

Koranen, arabisk, bilder

Spørsmål:

Hei!

Jeg er en 15 år gammel jente. Jeg kommer fra Usbekistan, et lite land i Sentra-Asia, hvor de fleste er muslimer. Jeg regner meg som muslim og prøver så godt jeg kan å følge reglene i Islam, men likevel er det litt vanskelig når familien din ikke er så gode muslimer.

Jeg lurer bare på om det å lære arabisk og lese koranen er viktig i Islam? Hvis ja, hvor kan jeg finne den norske utgaven, for jeg har aldri lært meg arabisk. Hva med bilder, er det lov å legge ut bilder av seg selv på nettet for eksempel på face-book?

Hilsen
Anonym


Svar:

Hei, kjære venn

Takk for din mail. Så spennende å være fra Usbekistan! Det landet skulle jeg gjerne ha besøkt.

Jo, det er fint å lære arabisk, og kunne lese Koranen på originalspråket. Samtidig er det vel ikke så lett, men noen klarer det sikkert.

Den norske oversettelsen som finnes av Koranen er ikke bra. Du får den sikkert i en større bokhandel. Noen engelske oversettelser er mye bedre, og det er også den store svenske.

Jeg mener det er lov å bruke bilder.

Hilsen
Red.

25170cookie-checkKoranen, arabisk, bilder