Spørsmål og Svar

Nytt spørsmål om forelskelse

Spørsmål:

Hei, jeg er en jente på 12 år.

Når man er liten pleier man vanligvis å ha en ‘celeberty crush’. Og ja, det har jeg, jeg bare elsker One Direction! Og jeg klarer ikke å få dem ut av hjernen. Har vært besatt av dem i et halvt år nå, og jeg lurer på om det er greit. For det er jo bare en crush, og jeg tenker at det kommer til å gå over etterhvert. Jeg følger med på hva de gjør og hvor de er, 28 timer i døgnet!

Og jeg lurer på er alt dette greit? For jeg VET at det går over, og om jeg prøvde å ikke tenke på dem, ville jeg bare ikke klart det!

JEG VET IKKE HVA JEG SKAL GJØRE!


Svar:

Hei, jeg er en mann på 70 år :=)

Dette var ikke så greit. Det virker som tanken din har “hengt seg opp” i dette, og det kan vel være litt forstyrrende. Og ikke så veldig lurt for deg? Det kan være som å bli litt «enøyd», kan man si, og med kanskje enda mindre synsvidde.

Da innskrenket du vel dine andre opplevelser? Burde ikke den innskrenking legges bort?

Jeg mener nok det. Du er opphengt i en tanke, leker litt med den og kanskje pleier den? Noe livsfjernt er det nok! Du bruker tanken, kanskje som en – ja, var du yngre ville jeg kalt det en “suttesmokk!” På et tidspunkt må du legge den bort.

Og da spør jeg: Er det ikke tid for det?

Vennlig hilsen red.

26310cookie-checkNytt spørsmål om forelskelse