Samfunnsspørsmål

”Skeive” tanker – forvirret og perverst?

Homofile i Norge har drevet fram endringer i ekteskapsloven og barneloven i landet, som nå er på ville veier.


Et barn kan i dag, etter loven, ha to mødre(!). To lesbiske kvinner gifter seg, den éne finner en (tilfeldig) mann og blir gravid, og vips, så er begge etter loven blitt barnets ?mødre?! Det er fantastisk. De lesbiske kvinnene fortsetter å leve sammen, og begge er barnets mor, eventuelt mor og ?medmor?. Man skulle tro, etter logikk og biologi, at et barns mor er den som føder barnet. Men det er ikke lenger slik, etter loven.

To homofile menn kan gifte seg ? den ene planter sæd i en tilfeldig kvinne, som får betalt for det, i en annen del av verden. Kvinnen føder barnet, som mennene henter til seg, og så blir begge menn ?fedre? til barnet! Eller far og ?medfar?. Mens kvinnen (den biologiske moren), blir glemt.

Slik handler man med fremskaping av barn! Barns naturlige tilknytning til far og mor, bryr man seg ikke lenger om. ?Mennesket er ikke lenger et biologisk vesen, men en selvbetjeningsbutikk,? sier Inge Lønning til Vårt land (9. juli).

Forvirret og perverst? Vi på denne siden, mener det. De homofile og lesbiske ? mange av dem – er ikke bare ?skeive? i sin seksuelle utfoldelse, men også i sin holdning til biologi, foreldre og barn. Det skal man så visst, vokte seg for.

23530cookie-check”Skeive” tanker – forvirret og perverst?