Syria

Takk til president Assad

Det har vært terrorangrep i Tyskland. IS hevde de står bak. IS må nedkjempes, men mer enn det: Beslektete organisasjoner må det samme.

Nusrafronten (nå Jabhat Fatah al-Sham) i Syria er en beslektet organisasjon! Den står for de samme grunnleggende tankene. Det respekterte britiske magasinet The Economist omtalte det for en tid tilbake (17. september 2016): – IS er et avkom av Al Qaida. Al Qaidas syriske gren er Nusrafronten. Al Qaida søker en base i den arabiske verden, nå gjennom Nusrafronten i Syria. Og Nusrafronten spiller en sentral rolle i kampen mot Assads styre.

Nusrafronten, om den vinner fram, vil snart kunne erklære et islamsk «emirat» i Syria, står det. Nusrafronten og beslektete organisasjoner har fortsatt som mål å slå mot Vesten, og særlig Amerika, til de «blør til døde både militært og økonomisk».

Magasinet viser til denne antakelsen: «Oppstillingen av terroristiske aktører rundt om i verden er bredere og dypere enn noen gang siden 11. september.» (Dato for Al-Qaidas terror i USA.)

Altså: Terroristene har vist ansikt i Tyskland! Assad stanser dem i Syria; og Vesten bør takke ham for det, før det kommer flere av dem hit.

80330cookie-checkTakk til president Assad
Tags