Spørsmål og Svar

Veiledning og hjelp

Spørsmål:

Hei. Først vil jeg bare rose dere for en kjempeflott side, som har hjulpet meg med og få mange tanker på plass, og finne svar på mange spørsmål. Jeg er ei norsk jente/ung kvinne som har vært så heldig og finne kjærligheten i mitt liv. Han er like gammel som meg, og muslim. Jeg har lest mye på siden deres, og på andre sider, for å få en forståelse av hva det innebærer og være muslim, hva troen går ut på og hvilke normer en muslim lever etter. Jeg som norsk, og han som muslim, har møtt mye motstand fra hans foreldre, noe som er veldig vanskelig for oss begge. Så jeg lurte på om det er noen man kan ringe og snakke med, eller en nettside som man kan lese litt angående dette m.m. Håper på svar! Og igjen takk for en kjempeflott side!


Svar:

Takk for hyggelig mail. Hyggelig ? fordi du har et så godt forhold til mannen din. Og fordi du har nytte av siden vår.

Du finner sikkert en nettside for å lese mer om problemene du nevner. Jeg kan tenke meg det er ganske vanlige problemer. Bruker du søkerord som ?muslim?, ?islam?, ?koranen? eller liknende dukker det sikkert opp mange spennende sider.

Og skulle du absolutt trenge en å snakke med, om et brennende problem, kan du kanskje ringe denne telefonen: 22 17 19 24.

Vennlig hilsen

Red.

21480cookie-checkVeiledning og hjelp