Spørsmål og Svar

Dumme ting i sinne

Spørsmål:

Hei, jeg ble veldig sur på mine foreldre og kasta koranen på gulvet og bannet til Allah! Jeg angrer så mye og foreldrene mine sier jeg kommer til å brenne i helvete for alltid. Er det sant? Jeg har bedt Allah om tilgivelse og angrer så veldig mye!! Blir jeg tilgitt? Hva skal jeg gjøre? Jeg kasta koranen på bakken og banna til Gud fordi jeg har masse problemer i livet og foreldrene mine sier at gud gjør sånt mot meg når jeg er ulydig.


Svar:

Hei, alle kan bli veldig sur og sint når man har problemer. Da kan vi gjøre dumme ting, som vi angrer senere. Det ved Allah/Gud! Men som Koranen sier: Gud er barmhjertig og nådig. Allah/Gud sier selv at Han kan tilgi “alt”.

Du har bedt om tilgivelse og angrer. Og Allah/Gud hører deg. Jeg tror at Allah/Gud skal bære over med deg! Som jeg tror, og håper, Han skal gjøre med oss andre, når vi i sinne gjør dumme ting. For det kan skje oss alle.

Lykke til, jeg tror bestemt det går bra! (Kanskje klokt å temme sinne?)

Og, om «ulydig»? Det er ikke nødvendigvis alltid galt å være «ulydig». Man er et selvstendig individ som må tenke selvstendig. Det er også lov.

Hilsen
Red

90720cookie-checkDumme ting i sinne