Spørsmål og Svar

Elev i 9. klasse og forelsket

Spørsmål:

Hei, jeg går nå i 9.klasse på en skole med kun norske, det er en jente i samme trinn som meg som jeg er veldig forelsket i, og jeg har lyst til å bli sammen med henne.

Derfor lurte jeg på hva Islam sier om dette? Jeg ber alle bønnene og har en sterk tro på Allah, men dette er noen følelser jeg aldri har opplevd før.


Svar:

Hei, og takk for din e-post.

Forelskelse kan være vakkert og flott! Både når vi er unge og eldre. Forelskelse kan være som våren; en pust av lys, vår og blomster og kanskje en sildrende følelse som fra en bekk som slipper løs fra snøen.

Den følelsen kan også gå over, den bør få tid til å prøves og modnes. Derfor råder jeg deg til vente, hold gjerne avstand til den. Du bør ikke satse så mye på den, du er enda veldig ung! Gled deg over den, som våren. Og så ser du det hele an.

Vennlig hilsen
Trond Ali

84970cookie-checkElev i 9. klasse og forelsket