Verden

Korrupte Saudi-Arabia

Ser noen fortsatt til Saudi-Arabia med noen slags positive øyne? Jeg mener, utenom grådige forretningsfolk, som er ute etter fete kontrakter? Og blant dem også vestlige stormakter og andre (Norge inkludert) som ser fordelaktige handelsavtaler med Saudi-Arabia?


Saudi-Arabia ? en gjennomkorrupt regime! Som bruker milliarder av dollar på seg selv ? konge og et tusentall prinser. Foruten «venner» og «samarbeidspartnere» rundt om i verden, som de kan kjøpe opp med dollar. ? Og som lar seg kjøpe opp!

Mange av disse sistnevnte ønsker å fremstå som muslimer. Hva slags muslimer? Koranen advarer deg mot dem du omgås, for du kan bli som dem! Om du knytter deg til Saudi-Arabia ? på den ene eller andre måten ? så kan du bli som dem! Pengesentrert og korrupt!

Vi leser i disse dager om hvordan Saudi-Arabia bruker milliarder av dollar på å seg opp «venner» i Midtøsten. De vil styre politikere, og dirigere viktige medier som aviser, radio og TV. Og de lykkes med det! De får lokale talerør for seg selv.

Skjer det samme i europeiske land? Ja, det gjør det! Saudi-Arabia «kjøper» innflytelse! Og de gjør det, dessverre, også blant muslimer! De gjør det på mange vis! Og dette bør vi være bevisste: De gjør det også ved å støtte moskeer! Både når det gjelder å bygge dem, og drive dem! Og dette er viktig: De gjør det ikke uten forbehold! Med støtten følger innflytelse. Og ofte mer enn det, nemlig kontroll.

28310cookie-checkKorrupte Saudi-Arabia