Spørsmål og Svar

Ønsker andres perspektiv

Spørsmål:

Hei, jeg har et kjempe stort dilemma i livet som jeg møter på hver dag. Jeg er en jente på 17 år som sliter veldig med forholdet mitt med foreldrene mine. Jeg til tider syntes at alt går bra mellom oss, men med en gang jeg spør om noe må jeg få det blikket som ødelegger meg.

Om jeg skal ut med noen venninner må jeg alltid være den første som må hjem, om jeg skal på kino må jeg være hjemme 18.00. Dette fører til at jeg føler meg veldig utenfor når det gjelder venner og samt kusiner.

Det at jeg har vokst opp i en streng familie er selvfølgelig vanskelig, det for eksempel å dra på hyttetur med klassen er helt uakseptabelt, men når min yngre søster skal gå med hennes klasse, fikk hun lov. Noe som er helt meningsløst, og bare vanskelig for meg.

Til syvende og sist, så er jeg i en alder der jeg vil skaffe meg jobb. Min mor vet dette, at jeg er kjempe gira og har kjempe lyst, men må jo også spørre pappa som er en utfordring. Jeg har hatt lyst til å ta den samtalen med foreldrene mine, men noe som kommer til å ende dårlig.

Jeg har gått lei av oppførselen deres, jeg er en jente på 17 år som er allerede lei av livet. Jeg vet inderlig ikke hva jeg skal gjøre videre med situasjonen, og trenger andre menneskers perspektiv på mine problemer.

Tusen takk:)


Svar:

Ønsker andres perspektiv!

Vi har fått en epost til nettsiden fra en som ønsker kommentar og innspill fra andre. Hvem har noe å si? Skriv gjerne til oss, vi kan bringe det videre.

Mvh
Red

90370cookie-checkØnsker andres perspektiv