Spørsmål og Svar

Forstår ikke ? om ekteskap

Spørsmål:

Hei

For snart ni år siden giftet jeg meg med en mann fra Tyrkia. Vi hadde det så bra. Vi besøkte svigerforeldrene mine i en måned.

Så plutselig etter fem år, kom han hjem og sa han ville skilles. Jeg fikk sjokk. Vi hadde aldri kranglet, og hadde det bra. Han skulle plutselig bygge seg hus. Og jeg måtte gi han 350 000 kroner. Det gjorde jeg, da jeg måtte selge min leilighet og flytte.

Han har i dag bygget hus i Tyrkia. Men så vil han ikke skilles likevel. Kan noen svare meg på hva dette er? Vi har vært formelt skilt i fire år nå, men er ofte sammen. Han kommer hit til meg og sover i min seng, og vi lever faktisk som om vi var gift.

Jeg elsker denne mannen veldig høyt. Men forstår ikke hva han driver med.

Med vennlig hilsen
Meg


Svar:

Takk for spørsmål.

Du skriver at du ikke forstår hva han driver med. Jeg er redd jeg må hjelpe deg litt med dette. Han lurer og bedrar deg. Kanskje har han en kone i Tyrkia? En som han lever, i huset sitt, med? Og så kommer han til deg som ?avveksling?, og tror han kan få ?både i pose og sekk?.

Min kjære venn! Gjør det slutt med den mannen! Han er uhederlig og usann mot deg. Han respekterer deg ikke, som kvinne. Han har en fordreiet oppfatning om ekteskap. Og så bedrar han ?den andre kvinnen?, som jeg tror han har, også.

Du skriver at du elsker ham. Ja, kjærlighet kan være vanskelig å forstå. Men han fortjener ikke din kjærlighet, han lurer deg, og er uhederlig mot deg. Nå må du samle deg, og tenke over ditt eget liv! Og du må bestemme deg for å gjøre det til et liv, uten ham.

Lykke til!

Vennlig hilsen
Red.

23280cookie-checkForstår ikke ? om ekteskap