Spørsmål og Svar

Hvem står bak koranen.no?

Spørsmål:

Hei! Det er mye interessant å lese på koranen.no. Som lærer i religion på en videregående skole ville det være interessant å vite hvem som står
bak nettstedet. Er det én spesiell moské eller gruppering som står bak? Dette kunne dere med fordel gjøre rede for på nettstedet. Spesielt siden våre elever skal læres til å vurdere informasjonen de finner på internett.


Svar:

Takk for mail.

Denne nettsiden tilhører Trond Ali Linstad, som også er redaktør for den. Alle artikler, og alle svar på spørsmål, er skrevet av ham. Han representerer ikke andre enn seg selv. Det finner noen korte presentasjoner av ham på denne nettsiden.


Vi er opptatt av tro, religion og mange aktuelle spørsmål på denne nettsiden. Men nå er konflikten i Midtøsten, med staten Israel og palestinerne, i fokus. Vi har hentet frem noen artikler om dette temaet fra vår side. Du finner flere, og andre ENGINEr artikler og innlegg hos oss. Vi håper du finner dem av interesse. Velkommen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, positive så vel som negative. Vi vil lære av deg også. Og hvorfor ikke fortelle dine venner og kjente om våre internettsider? Kontakt oss på: email@koranen.no.

Hilsen
Red.

21720cookie-checkHvem står bak koranen.no?